Zoekmachine optimalisatie

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om een website of webshop zo hoog mogelijk te laten scoren in de niet-betaalde resultaten van Google. Dutchwebdesign helpt je met het opnieuw inrichten van links, mobielvriendelijke pagina’s en het verwijderen van error pagina’s.

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Het doel van zoekmachine optimalisatie (SEO – Search Engine Optimization) is om een website of webshop zo hoog mogelijk te laten scoren in de niet-betaalde resultaten van Google. In tegenstelling tot Google Adwords betaal je geen kosten voor een klik naar jouw website.

Voordelen

  • Meer bezoek dus meer (potentiële) klanten = meer omzet
  • Meest duurzame vorm van zoekmachine marketing op lange termijn
  • Meer naamsbekendheid
  • Geen kosten per klik voor bezoekers naar jouw website

Duurzaam online succes

Waar Google Adwords op korte termijn zeer effectief is, is zoekmachine optimalisatie (SEO) een lange termijn strategie. Deze strategie bestaat in de basis uit drie onderdelen namelijk, technische optimalisatie, tekstuele optimalisatie en de populariteit van de website. Goede optimalisatie betekent dat je langdurig op hoge posities blijft staan, wat zorgt voor meer omzet tegen minder kosten.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces

Zoekmachine optimalisatie is géén eenmalige activiteit. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt continu. Ook de concurrentie zit niet stil. Daarom is het belangrijk dat de website geoptimaliseerd blijft.

Zo zorgen wij voor zoekmachine optimalisatie

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.