Samen veilig samenwerken

Een intranet is een beveiligde online omgeving die voor medewerkers binnen de organisatie toegankelijk is. Intranet is bedoeld om informatie over werkprocessen, intern nieuws en medewerkers binnen de organisatie te delen. Bij het ontwerp en ontwikkeling van een intranet is de functionaliteit belangrijker dan het grafisch ontwerp, de aandacht ligt daarom ook vooral bij de logische en functionaliteit indeling van de informatie. Een intranet wordt vaak gebruikt voor:

  • Het delen van documenten die niet publiekelijk beschikbaar mogen zijn.
  • Kennisdeling tussen medewerkers.
  • Verbetering van het “team” gevoel wanneer uw medewerkers op fysiek verschillende werkzaamheden zijn.
  • Automatiseren van standaard werkprocessen.

Overal bereikbaar

Een intranet dat door Dutchwebdesign ontwikkeld wordt is tevens responsive dus uitstekend te gebruiken op een smartphone of tablet. Wij zien een intranet ook liever als een sociaal platform waarmee de band tussen medewerkers onderling en tussen medewerkers en de organisatie versterkt wordt. Een prikbord waar luchtige informatie geplaatst kan worden en waarop gereageerd kan worden is bijvoorbeeld een onderdeel dat altijd goed scoort en waar veel medewerkers graag gebruik van maken.

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Joost Mullaert
Joost Mullaert

Directie / Accountmanager

076-5323619

info@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen