Terug naar blog overzicht

Waarom maatwerk WordPress dé oplossing is

3 minuten leestijd

WordPress-Maatwerk-blog-image

Artikel delen:


Wij ontwikkelen al jaren websites op basis van WordPress, en dat doen we niet zonder reden. WordPress bewijst zich al jaren als betrouwbaar en stabiel OpenSource CMS met veel vrijheid voor maatwerk doorontwikkelingen. Bij Dutchwebdesign zijn wij bazen op het gebied van maatwerk WordPress ontwikkelingen. De reden hiervoor: Ieder bedrijf is uniek, door middel van maatwerk zorg je ervoor dat dit ook online overkomt op jouw doelgroep en klanten.

Het vertalen van jouw huisstijl in een eigen webdesign

Er is een verschil tussen het verwerken van je huisstijl in je website en het ontwikkelen van een website in je huisstijl. WordPress kent tal van standaard templates en thema’s. De voordelen hiervan zijn dat je op deze manier snel en goedkoop een website neer kan zetten. De nadelen zijn dat je weinig controle en invloed uit kan oefenen op het design en gewenste functionaliteiten. Uiteraard kun je het gebrek aan functionaliteiten oplossen door plugins te instaleren. Maar dit komt de betrouwbaarheid, bruikbaarheid en vindbaarheid van je website vaak niet ten goede.

Door voor de start van het ontwikkelen van je website alle wensen, functionaliteiten en doelstellingen te bespreken eindig je met een unieke, gebruiksvriendelijke  en goed vindbare website waarbij het vanwege het design in jouw huisstijl ten alle tijden direct duidelijk is voor bezoekers dat ze zich op jouw website bevinden.

Hoge maatwerk ontwikkelingssnelheid

Door jarenlang ontwikkelingen te doen op basis van het WordPress CMS beschikken wij inmiddels over een flinke hoeveelheid maatwerk modules die samen de DWD Toolkit vormen. Hierdoor kunnen wij in een korte tijd en tegen beperkte kosten de basis van een maatwerk module aanpassen zodat deze perfect aansluit bij jouw behoefte. Maatwerk WordPress functionaliteiten met snelle opleveringstijden.

Cyber veiligheid en het beschermen van belangrijke gegevens

Je hoort tegenwoordig steeds vaker over hackers die persoonlijke gegevens proberen te stelen. Het belang van cyber veiligheid is cruciaal voor je website en haar gebruikers. Je wilt immers niet dat aanvragen, klantgegevens en vertrouwelijke documenten op straat komen te liggen. Hier komt het belang van controle en invloed op de code van je website om de hoek kijken. Met een maatwerk oplossing heb je hier meer grip op en kunnen zwakke beveiligingspunten verbeterd worden. Ook kunnen belangrijke gegevens en toepassingen extra beveiligd worden, zodat de kans aanzienlijk kleiner wordt gemaakt dat hackers op jouw website hun slag zullen proberen te slaan. Ook het afsluiten van een SSL certificaat is een belangrijke stap in het beveiligen van je website.

Toekomstbestendigheid van je website

Een maatwerk website gaat in de regel langer mee dan een standaard website. Bij een standaard website met plugins moet hopen dat alles naar behoren blijft werken na updates en bij het doen van toevoegingen en veranderingen. Bij een maatwerk website wordt hier rekening mee gehouden en worden ontwikkelde functies op elkaar afgestemd zodat deze foutloos in combinatie met elkaar blijven werken. Ook is het hierdoor mogelijk om op een later tijdstip doorontwikkelingen en uitbreidingen toe te passen op de neergezette basis. Vandaar dat je ervan uit mag gaan dat jouw maatwerk website een langere levensduur heeft dan een standaard website.