Terug naar case overzicht

Slaaploods – maatwerk Magento 2 webshop

Jouw online leverancier voor alles op slaapgebied

Stel-samen-en-bestel-module

Slaaploods kent een breed publiek. Om elke bezoeker in zijn of haar behoefte te kunnen voorzien is het mogelijk om via de website zelf een boxspring samen te stellen.

Bezoek webshop

Zoveel mensen, zoveel wensen

Dutchwebdesign heeft hiervoor een Stel-samen-en-bestel-module ontwikkeld. Om tot een samengesteld product te komen doorloopt de gebruiker de volgende 4 stappen;

  1. Afmetingen
  2. Kleur
  3. Overige opties, zoals matras links en rechts, topper en kleur poten
  4. Leveringsmogelijkheden

Via een overzichtelijk besteloverzicht ziet de gebruiker direct wat voor invloed zijn/haar keuzes hebben op de totaalprijs van het product.

Weekknallers

Via een op maat ontwikkelde module kan de klant zogenaamde weekknallers aanmaken. Dat zijn afgeprijsde producten die een week lang in de spotlight staan op de website. Via een teller ziet de gebruiker hoe lang de aanbiedingen nog geldig zijn. Het aftellen op de website gebeurt realtime en zorgt voor een slimme conversieboost.

 

Matraswijzer

Het matras is het belangrijkste onderdeel van je bed. Goede matraskeuze is dan ook erg belangrijk voor een optimale nachtrust. Om bezoekers online te kunnen adviseren over welk matras het beste bij hen past, heeft Dutchwebdesign samen met Slaaploods de Matraswijzer ontwikkeld. Dit is een handig hulpmiddel om het juiste matras te kiezen dat bij jouw lichaam en slaapgewoontes past. Via een aantal vragen die de gebruiker moet beantwoorden wordt uiteindelijk de perfecte matras suggestie gedaan.

Fijne ervaring, verstand van zaken!

Slaaploods