Terug naar case overzicht

Kerridge Wholesale koppeling met WooCommerce voor Telermaat

Een krachtige groei-oplossing voor de groothandel!

In de snel ontwikkelende wereld van e-commerce is integratie tussen systemen geen luxe, maar een noodzaak. Voor Telermaat heeft Dutchwebdesign een integratie van Kerridge Wholesale met WooCommerce gerealiseerd. 

Kerridge Wholesale is een uitgebreid platform dat groothandels helpt hun efficiëntie te verbeteren. Het systeem ondersteunt verschillende processen, zoals voorraadbeheer en verkoop. Door dit retailsysteem te koppelen aan WooCommerce, opent een wereld van e-commerce mogelijkheden.

Bezoek webshop

Telermaat – leverancier van groei

Telermaat is specialist in de boomkwekerij en aardbeienmarkt. Zij zijn leverancier van onder andere verpakkingen, gewasbescherming en folies. Met 3 locaties heeft het bedrijf al 70 jaar ervaring in de boomkwekerij en aardbeienteelt. Ze beschikken over een uitgebreide voorraad. Deze voorraad staat met behulp van de Kerridge Wholesale – WooCommerce koppeling altijd actueel op de website en op de Telermaat app. Hierop bieden ze een compleet productenpakket aan van meer dan 5000 producten.

De voordelen van deze WooCommerce koppeling

Door Kerridge te koppelen met WooCommerce zorg je voor een webshop met actuele voorraad. Tevens zijn de prijzen makkelijk in te stellen en komen bestellingen volledig door in het retailsysteem. Daarnaast biedt deze integratie een verbeterde efficiëntie en worden er kosten bespaard. Ook op het gebied van klantenservice zorgt deze koppeling voor een snellere verwerking.

Hoe werkt de koppeling tussen Kerridge Wholesale en WooCommerce?

Door verschillende API’s in te stellen kunnen Kerridge Wholesale en WooCommerce met elkaar communiceren. Zo kunnen gebruikers productgegevens, voorraad en bestellingen real-time bijwerken. Dit vermindert de kans op verkoopfouten en verbetert de klanttevredenheid. Het implementeren van deze koppeling vereist een nauwkeurige uitvoering. Dutchwebdesign heeft Telermaat hierin ondersteund om deze koppeling te realiseren. Door in te spelen op integratie en automatisering zorg jij dat jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden.

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

    Stel ons je vraag

    * Verplicht in te vullen