Terug naar case overzicht

Mattisson – Magento 2 webshop

Een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten die bijdragen aan een gezond leven en een duurzame wereld

Mattisson is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig en gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten die bijdragen aan een gezond leven en een duurzame wereld. Binnen deze ontwikkeling hoort natuurlijk ook de overgang van een woocommerce shop naar een volwaardig en complete webshop. We zijn trots op het feit dat wij deze Magento 2 webshop voor Mattisson hebben mogen creëren.

Bezoek webshop

Modulair Magento 2 template

De webshop van Mattisson is opgebouwd met het Modulair Magento 2 template van Dutchwebdesign. Het modulaire template bestaat uit verschillende bouwblokken die met elkaar gecombineerd kunnen worden en biedt zo de perfecte basis voor een volwaardige Magento 2 webshop. Zo zorgen we voor een gestroomlijnd bestelproces waarin alle benodigde informatie aanwezig is.

Megamenu Magento

Mattisson heeft een groot assortiment aan voedingssupplementen en natuurlijke voeding en dranken. Daarom is bij Mattisson het modulaire template voorzien van onder andere een megamenu. Het megamenu geeft de mogelijkheid om de vele categorieën en subcategorieën overzichtelijk aan klanten te presenteren. Op deze manier zorgt Mattisson ervoor dat klanten op een eenvoudige manier de producten vinden die ze zoeken.

Een informatieve webshop

Door middel van een import hebben we ervoor gezorgd dat alle informatie op de webshop getoond wordt. De productpagina’s van Mattisson zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen en omschrijving van het product. Uiteraard kon hier informatie over het aanbevolen gebruik en de ingrediënten ook niet ontbreken. Ook worden hier gerelateerde producten getoond, wat kan zorgen voor een stukje upselling.

Blog module

Naast de verkoop van de producten geeft Mattisson ook veel informatie over gezonde voeding en leefstijl door middel van onze blog module. Aan deze informatieve blogs zijn uiteraard gerelateerde producten gekoppeld zodat het voor de klant eenvoudig is direct de betreffende producten te proberen.

Doorontwikkelingen

De ontwikkeling van een webshop staat nooit stil, dit geldt ook voor Mattisson. Er liggen mooie plannen klaar, waaronder een koppeling met een PIM systeem, die we in 2022 met elkaar zullen gaan realiseren.