Terug naar case overzicht

Magento merchandise platform

Persoonlijke relatiegeschenken, give-aways, interne geschenken en productidee├źn.

Unieke maatwerk Magento merchandise webshops

Voor een grote speler in de merchandise branche is een uniek Magento merchandise platform ontwikkeld waarop meerdere klanten zoals Aegon, Arcadis, Belastingdienst, Danone, Kraftheinz, Mars, Unilever, VGZ, NS en OCE de merchandise bestellingen plaatsen en online met de accountmanager offertes kunnen afstemmen. Via de platformen zijn allerlei relatiegeschenken, give-aways, interne geschenken en productidee├źn te koop.

Bezoek website

Dutchwebdesign is gevraagd om verschillende platformen te bouwen en te personaliseren in Magento. Per platform zijn er verschillende modules gebouwd en gekoppeld. De modules in de webshop kunnen per platform aan en uit gezet worden. Hierdoor hebben wij veel unieke maatwerk verricht voor Full service. Veel van deze omgevingen werken met Punchout. Dit is een platform dat continue doorontwikkeld wordt, er wordt op dit moment ruim 3 jaar aan gewerkt.

Het platform heeft koppelingen met wijn/bloemen/taarten/cadeaukaarten leveranciers. Deze leveranciers worden geautomatiseerd op de hoogte gesteld van orders.

Joost Mullaert

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Joost Mullaert

Directie / Accountmanager

076-5323619

info@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen