Terug naar case overzicht

Magento 2 platform voor Fako Bijoux

B2C webshop met Channable koppeling

Replatforming van Lightspeed naar Magento 2

Van horloges tot ringen, van piercings tot zonnebrillen. Je vindt het allemaal bij Fako Bijoux! Deze trendy online winkelier heeft een uitgebreid assortiment met sieraden en accessoires voor iedereen. Samen zijn wij aan de slag gegaan om de overstap van Lightspeed naar Magento 2 te maken. 

In dit proces zijn verschillende vraagstukken besproken. De grootste uitdaging was om het orderproces efficiënter te laten verlopen, gezien de grote aantallen. Hierbij moest de orderverwerking slimmer ingedeeld worden, zodat dit sneller kan verlopen.

Bezoek webshop

Magento 2 met Channable koppeling

Een B2C Magento 2 platform met Channable koppeling biedt tal van voordelen voor webshops. Dankzij onze naadloze integratie kunnen ondernemers moeiteloos hun producten en voorraden synchroniseren en beheren op verschillende verkoopkanalen. Dit vergroot de zichtbaarheid en verbetert de kans op verkoop. Ook biedt Channable krachtige tools voor het optimaliseren van productinformatie en -prijzen. Hierdoor kan Fako Bijoux hun concurrentiepositie versterken en meer klanten aantrekken.

Verslimmen van de orderverwerking

Dutchwebdesign heeft de orderverwerking voor Fako verbeterd door middel van een slim script in Magento. Dit was het belangrijkste doel voor deze webshop met hoge volumes van orders.  Het script optimaliseert het printen van etiketlabels. De pakbonnen worden gegenereerd op basis van magazijnroute. Het script maakt het mogelijk om pakbonnen per batch te printen. Deze pakbonnen zijn georganiseerd op basis van de magazijnroute. Deze efficiënte aanpak zorgt voor een gestroomlijnde orderverwerking. Op deze manier is Fako in staat om haar logistieke processen te optimaliseren. Ze kunnen klanten een snellere en nauwkeurigere afhandeling van hun bestellingen bieden.

Uitgebreid assortiment

Bij het ontwikkelen van de website voor Fako Bijoux moesten wij rekening houden met het diverse assortiment. Het uitgebreide aanbod vroeg om een goed doordachte en gebruiksvriendelijke navigatiestructuur. Dutchwebdesign heeft een webshop kunnen ontwikkelen die het brede scala aan producten effectief weergeeft. Tegelijkertijd biedt de webshop een plezierige winkelervaring voor de klanten van Fako Bijoux. De presentatie van producten werd geoptimaliseerd om de diversiteit van het assortiment te benadrukken. Zo kunnen klanten snel en gemakkelijk hun gewenste producten vinden.

 

 

 

 

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

    Stel ons je vraag

    * Verplicht in te vullen