WordPress website Waalwijk

Een goede Wordpress website in Waalwijk is meer dan alleen een mooi plaatje.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!


Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Vindbaarheid en een ontwerp dat gericht is op het overbrengen van uw boodschap zijn essentiële onderdelen om van uw nieuwe wordpress website een succes te maken. Dutchwebdesign uit Waalwijk ontwerpt en realiseert uw wordpress website samen met u, door uw wensen te combineren met onze kennis van de online trends. Het eindresultaat is een mooie, duidelijke Wordpress website die uw bezoekers uitnodigt acties uit te voeren die u samen met ons bepaald heeft: u heeft een converterende website.

wordpress-logo-white

Waarom een WordPress website uit Waalwijk?

Don’t build it, adapt it! Kort maar krachtig. Wij besteden onze tijd en dus uw geld liever aan het integreren van een goede WordPress CMS dan het zelf ontwikkelen van functionaliteit die veelal binnen WordPress aanwezig is.

WordPress website functionalteiten:

 • Flexibel en schaalbaar
 • 100% zoekmachine vriendelijk
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
 • Goed uitbreidbaar met maatwerk
 • Open Source en hierdoor altijd innovatief
 • Beheer meerdere websites via 1 beheeromgeving
 • Goede ondersteuning voor meerdere talen
 • Een goede basis voor een Intranet / Extranet

Uw nieuwe website

Een goede vindbaarheid is van essentieel belang voor uw nieuwe WordPress website, ook het zo goed mogelijk en snel mogelijk activeren van de bezoeker tot het doen van een conversie is belangrijk. Dat is hoe Dutchwebdesign naar WordPress websites kijkt. Ze moeten logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn. Alleen op deze manier levert uw nieuwe WordPress website iets op. Dutchwebdesign uit omgeving Waalwijk staat midden in de markt en is daarnaast op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Kennis die we graag inzetten om ook van uw nieuwe website een succes te maken.

Eenvoudig te beheren

Sinds 2006 ontwikkelt Dutchwebdesign websites met WordPress. De redenen waarom we WordPress geweldig vinden zijn er teveel om hier op te noemen. Bent u daar nieuwsgierig naar, lees dan ons blog erover. Het WordPress CMS is in ieder geval enorm gebruiksvriendelijk, schaalbaar en uitbreidbaar met alle gewenste functionaliteit. Dutchwebdesign richt het beheersysteem op een uniek manier in zodat het beheren van uw informatie erg eenvoudig is. WordPress is daarnaast ook een opensource platform zodat u niet aan een internetbureau gebonden bent vanwege regeltjes en licenties.

Kantoorsfeerafbeelding

Dutchwebdesign is de WordPress specialist in Waalwijk

Dutchwebdesign bouwt en levert WordPress websites als volgt op: ze moeten logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn. Alleen op deze manier levert uw nieuwe WordPress website iets op. Dutchwebdesign uit de regio Waalwijk staat midden in de markt en is daarnaast op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Kennis die we graag ook voor uw website inzetten. We kunnen u aantonen dat we de WordPress specialist zijn (niet alleen in Waalwijk!): bekijk hiervoor ons portfolio van 200+ klanten!
  • Ruim 15 jaar ervaring
Dutchwebdesign werkt sinds 2000 aan websites. In de loop van de jaren is veel kennis en ervaring opgedaan die nu wordt ingezet om websites zo succesvol mogelijk te maken.
  • 200+ klanten in Nederland en België
Dutchwebdesign groeit organisch. Ieder jaar breidt ons klantenbestand zich uit. Dit wordt bereikt door altijd hard te werken voor iedere klant. We zijn er zelf enorm trots op dat de groei gerealiseerd wordt zonder actieve acquisitie of verkoop.
  • Ervaren WordPress specialisten
Met ons trackrecord van aantal ontworpen en gerealiseerde websites + het bijbehorende maatwerk kunnen we met recht zeggen dat we WordPress specialisten zijn. Bepaalde broncode wordt ook terug gegeven aan de WordPress community zodat anderen hiermee aan de slag kunnen.
  • Altijd maatwerk website designs waarmee u zich onderscheidt
Wij houden niet van standaard. Templates worden daarom niet door ons gebruikt. Onze kracht zit erin dat we goed kijken naar het doel van de website en hoe de bezoeker zo goed mogelijk naar dit doel gestuurd kan worden en komt tot de gewenste conversie.
  • Ervaring met ontwikkeling van maatwerk functies op het WordPress platform
Dutchwebdesign heeft veel WordPress maatwerk geschreven waarmee specifieke wensen van klanten optimaal ingevuld zijn. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van de kracht van het WordPress framework. Beheerfuncties worden in het WordPress CMS opgebouwd in dezelfde vorm als de standaard functies.

Waarom een WordPress website laten maken in Waalwijk?

Regelmatig horen we van bedrijven in de omgeving van Waalwijk de vraag ‘waarom is het verstandig om een website in WordPress te laten bouwen’? Er zijn vele redenen aan te voeren om WordPress als Content Management Systeem (CMS) te gebruiken voor uw website. Uiteindelijk gaat het erom dat het CMS vrij beschikbaar is, goed wordt doorontwikkeld, eenvoudig in het gebruik is en ook uitbreidbaar is. Ook voor uw bedrijf, gevestigd in Waalwijk of in de omgeving daarvan, bouwen wij graag uw WordPress website, en wel om de volgende redenen:  
 • Makkelijk zelf te beheren
Met WordPress beheert u zelf uw website. U plaatst eenvoudig teksten, foto’s, documenten en video’s op de website. U kunt zelf nieuwe webpagina’s aanmaken en deze in de menu’s plaatsen.
 • Goede resultaten in Google
WordPress geeft na zoekmachine optimalisatie goede resultaten in Google. Technisch voldoet het aan alle eisen die Google stelt. Voor uw bedrijf is het belangrijk dat u ook lokaal in Waalwijk goed gevonden wordt.
 • Social media is in no time geïnstalleerd
Twitter, Facebook, LinkedIn en andere sociale media kunnen makkelijk worden toegevoegd. U deelt makkelijk de informatie van uw website en verwijst via naar uw sociale media profielen. Belangrijk om uw online footprint zo groot mogelijk te maken
 • Uit te breiden met specifieke onderdelen (plugins)
WordPress kan worden uitgebreid met specifieke onderdelen, de zogenaamde plugins. Hier is Dutchwebdesign geen voorstander. Wij ontwikkelen bij voorkeur functies zelf, dit zodat we kunnen garanderen dat uw website vele jaren goed blijft werken.
 • WordPress wordt veel gebruikt en elk jaar beter
WordPress is het meest populair in gebruik (bekijk de statistiek van Webtechnology Service), 60% van alle websites worden met WordPress gebouwd!. Door een grote groep van programmeurs wordt verder gewerkt aan verbeteringen van WordPress. Bij elke update wordt WordPress beter en gebruiksvriendelijker.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Website en webshop informatie voorWordPress website Waalwijk