WordPress Rotterdam

Een goede Wordpress site in Rotterdam is meer dan alleen een mooi plaatje.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!


Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Vindbaarheid en een ontwerp dat gericht is op het overbrengen van uw boodschap zijn essentiële onderdelen om van uw nieuwe Wordpress site een succes te maken. Dutchwebdesign uit omgeving Rotterdam ontwerpt en realiseert uw Wordpress website samen met u, door uw wensen te combineren met onze kennis van de online trends is het eindresultaat een mooie, duidelijke website die uw bezoekers uitnodigt acties uit te voeren die u samen met ons bepaald heeft.

WordPress Rotterdam

wordpress-logo-white

Waarom een WordPress site uit Rotterdam?

Don’t build it, adapt it! Kort maar krachtig. Wij besteden onze tijd en dus uw geld liever aan het integreren van een goede WordPress CMS dan het zelf ontwikkelen van functionaliteit die veelal binnen WordPress aanwezig is.

WordPress website functionalteiten:

 • Flexibel en schaalbaar
 • 100% zoekmachine vriendelijk
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
 • Goed uitbreidbaar met maatwerk
 • Open Source en hierdoor altijd innovatief
 • Beheer meerdere websites via 1 beheeromgeving
 • Goede ondersteuning voor meerdere talen
 • Een goede basis voor een Intranet / Extranet

Uw nieuwe website

Een goede vindbaarheid is van essentieel belang voor uw nieuwe WordPress website, ook het zo goed mogelijk en snel mogelijk activeren van de bezoeker tot het doen van een conversie is belangrijk. Dat is hoe Dutchwebdesign naar WordPress websites kijkt. Ze moeten logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn. Alleen op deze manier levert uw nieuwe WordPress website iets op. Dutchwebdesign uit omgeving Rotterdam staat midden in de markt en is daarnaast op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Kennis die we graag inzetten om ook van uw nieuwe website een succes te maken.

 

Eenvoudig te beheren

Sinds 2006 ontwikkelt Dutchwebdesign websites met WordPress. De redenen waarom we WordPress geweldig vinden zijn er teveel om hier op te noemen. Bent u daar nieuwsgierig naar, lees dan ons blog erover. Het WordPress CMS is in ieder geval enorm gebruiksvriendelijk, schaalbaar en uitbreidbaar met alle gewenste functionaliteit. Dutchwebdesign richt het beheersysteem op een uniek manier in zodat het beheren van uw informatie erg eenvoudig is. WordPress is daarnaast ook een opensource platform zodat u niet aan een internetbureau gebonden bent vanwege regeltjes en licenties.

Waarom Dutchwebdesign

Door in Rotterdam te kiezen voor een WordPress website van Dutchwebdesign kiest u voor veel WordPress kennis en ervaring. Met ons compact team van online specialisten streven wij altijd naar het best haalbare resultaat voor u als opdrachtgever in Rotterdam. Onze voldoening halen wij uit het laten stijgen van het rendement van uw website.  

WordPress modules

Een voordeel van ons groot klantportfolio is dat we reeds veel functionaliteit ontwikkeld hebben en dit ook voor u als nieuwe klant kunnen inzetten. Onze websites kunnen om die reden eenvoudig worden uitgebreid met nieuwe functionaliteit zonder dat hiervoor overbodige plugins nodig zijn. De modules zijn reeds doorontwikkeld en werken perfect.
 • Nieuws module
 • Producten module
 • Medewerker module
 • Gerelateerde content tonen
 • Intranet module
 • Extranet module

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619