Stap 1

Onderzoeksfase en omgeving uitdenken

Tijdens een onderzoeksfase brengen we je wensen in kaart en achterhalen we welk platform het beste past bij jouw vraagstuk. We brengen systemen, processen en mogelijke koppelingen in kaart. Tevens onderzoeken we welke modules, functionaliteiten en externe extensies gewenst zijn. 

Webdesign

Stap 2

Uitwerken van een visueel ontwerp

Na afronding van de onderzoeksfase maakt onze designer een visueel ontwerp en eventueel wireframes. Tijdens dit proces heb je vaak rechtstreeks contract met onze designer voor snelle communicatie. 

wij maken hierbij gebruik van

InVision

Ontwerpen worden gedeeld via InVision zodat je de webshop als prototype kunt bekijken en gemakkelijk feedback kunt delen.

Sketch

De ontwerpen worden gemaakt in onze favoriete ontwerptool, Sketch.

Stap 3

Webshops ontwikkelen

Wanneer alle designs zijn afgerond en goedgekeurd vindt er bij ons een interne overdracht plaats tussen onze designer en onze developers. Daarna starten onze developers met bouwen. Tijdens het proces wordt je op de hoogte gehouden via Monday en kunnen functionaliteiten getest worden op een speciale testomgeving. 

wij maken hierbij gebruik van
Monday

Monday

Monday dient tijdens het project als centrale communicatie tool. Dit zorgt ervoor dat je altijd een goed overzicht hebt van de status van jouw project.

online marketing

Stap 4

Online marketing

Naast de bouw van de webshop wordt er in de basis een strategie voor online vindbaarheid en zichtbaarheid uitgevoerd. Onderdeel daarvan is het redirecten, maar ook het gebruik van uiteenlopende technieken om Google sturing te geven door de webshop. Onze online marketeers geven ook advies bij het optimaliseren van content.


Online marketing stopt uiteraard niet zodra de webshop live staat. Dan is het juist het moment om online verder te groeien. Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Stap 5

Livegang

Na ontwikkeling van de webshop is het belangrijk dat de webshop gevuld wordt met de juiste afbeeldingen, teksten en producten. Zodra de webshop meermaals is getest en door jou is goedgekeurd, wordt de livegang ingepland en is het tijd om te proosten. Uiteraard met een stuk taart erbij.

Grafana statistieken dashboard

Stap 6

Onderhoud en support

Ons werk gaat verder dan alleen het bouwen van een webshop. We bieden diverse contracten aan voor het up-to-date houden van de webshop. Tevens krijg je een account binnen onze servicedesk zodat je snel vragen kunt stellen en een overzicht hebt van de openstaande punten. 

Onze online marketeers kunnen je na livegang helpen voor nog meer online zichtbaarheid! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij maken hierbij gebruik van

Jira servicedesk

In onze servicedesk krijg je jouw eigen account zodat je gemakkelijk vragen kunt stellen.