Klantbehoefte

Stap 1

De klantbehoefte

Een webdesign begint altijd bij jouw behoefte(s) als klant. Wij kunnen in uiteenlopende behoeftes voorzien en doen altijd ons best om jouw verwachtingen te overtreffen. We gaan in gesprek met je en vinden het belangrijk om jou, je doelgroep en de markt goed te leren kennen.

Kickoff

Stap 2

Kick-off

Samen met jou, onze projectmanager, designer en eventueel programmeur zorgen we er tijdens een kickoff voor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. We maken kennis met elkaar en zetten de lijnen uit voor het webdesign project.

Strategische sessie

Stap 3

Strategische sessie

Optioneel is het plannen van een strategische sessie met onze projectmanager en webdesigner. Tijdens deze sessie komen we middels een creatieve brainstorm tot concrete projectdoelen voor jouw webdesign project.

Wireframes

Stap 4

Interactie ontwerp/wireframes

Op basis van de concrete projectdoelen die uit de strategische sessie naar voren zijn gekomen gaat onze webdesigner aan de slag met het maken van wireframes. Die kun je zien als bouwtekeningen van de uiteindelijk te ontwerpen website pagina’s en onderdelen, waarop de navigatie, indeling en inhoud worden vastgelegd.

Webdesign

Stap 5

Visual design

Nadat alle wireframes uit de vorige fase akkoord zijn bevonden, starten we met het ontwerpen van de visuele schermen. De wireframes kleuren we, in Jip en Janneke taal, tijdens deze fase in. Jouw webdesign wordt in deze fase steeds concreter!

Wij maken hierbij gebruik van

Sketch

De ontwerpen worden gemaakt in onze favoriete ontwerptool, Sketch.

Invision Prototype

Stap 6

Prototype in InVision

Om je een beeld te geven van hoe jouw website gaat werken, maken we, na de visual design fase, een webdesign prototype. Hiervoor gebruiken we de Prototyping tool InVision. Hiermee maken we snel en eenvoudig de webdesign schermen klikbaar zonder dat er geprogrammeerd hoeft te worden.

Wij maken hierbij gebruik van

InVision

Ontwerpen worden gedeeld via InVision zodat je de website als prototype kunt bekijken en gemakkelijk feedback kunt delen.

Development

Stap 7

Webdesign development

Tijdens de volgende stap bouwen onze programmeurs jouw website. Dit doen we volgens de laatste webdesign standaarden, zodat jouw website niet alleen een mooi plaatje is, maar ook onder de motorkap uitstekend werkt.

Testen

Stap 8

Testen/kwaliteitscontrole voor livegang

Om ervoor te zorgen dat jouw website geen schoonheidsfoutjes en kinderziektes meer bevat als we live gaan, testen we 'm grondig.

Stap 9

3, 2, 1... LAUNCH

Zodra jouw website grondig is getest en klaar is om live te gaan, tellen we af... 3, 2, 1... LAUNCH!

Grafana statistieken dashboard

Stap 10

Onderhoud, online marketing en support

Na livegang bieden wij uiteraard support op de website of webshop die we hebben opgeleverd. Je krijgt een account binnen onze servicedesk zodat je snel vragen kunt stellen en een overzicht hebt van de openstaande punten. Wil je jouw website graag doorontwikkelen? Wij bieden diverse contracten aan voor het up-to-date houden van jouw website of webshop.

Onze online marketeers kunnen je na livegang helpen voor nog meer online zichtbaarheid! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij maken hierbij gebruik van

Jira servicedesk

In onze servicedesk krijg je jouw eigen account zodat je gemakkelijk vragen kunt stellen.