Waarom kies je als bedrijf voor een afzonderlijke werkenbij website? Sollicitanten kijken naar andere aspecten van jouw bedrijf dan iemand die klant wil worden. Door een afzonderlijke werkenbij site te ontwikkelen laat je aan potentiële kandidaten zien waarom zij bij jouw bedrijf moeten solliciteren. Op een afzonderlijke recruitmentsite laat je zien wat jouw bedrijf doet, hoe huidige werknemers de werkomgeving ervaren en overtuig je kandidaten om te solliciteren.

Waarom een werken-bij site?

Een werken-bij website is vaak het eerste wat een potentiële kandidaat van een organisatie ziet. De recruitmentsite wordt hét digitale visitekaartje van je bedrijf. Onze op maat gemaakte werkenbij website biedt uiteenlopende mogelijkheden om zelf content aan te maken en beheren. Als werkgever heb je volledig de vrijheid om de unieke kenmerken van jouw bedrijf te profileren. Je kunt de werken-bij site vullen met verhalen van medewerkers, een uitgebreid vacatureoverzicht en een goed werkend en meetbaar sollicitatieformulier. Onze recruitmentsites zijn SEO vriendelijk ontwikkeld en kunnen volledig geïntegreerd worden met de social media kanalen van je bedrijf.

Werken-bij website laten maken

Dutchwebdesign heeft veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van werkenbij websites. Zowel maatwerk werkenbij websites als vanuit een gestandaardiseerd platform. Voor Pinch of Pepper ontwikkelde we een werkenbij website platform waarmee snel en eenvoudig werkenbij websites gelanceerd konden worden op basis van een standaard format. Jij als ondernemer weet het beste waar je organisatie voor staat en wat jouw bedrijf uniek maakt. Dit perfect verwoorden en tot uiting laten komen in een wervende website met jullie unieke werkgeversmerk, is de expertise van Pinch of Pepper. Zij verwerken het employer branding onderzoek naar de juiste content voor jouw website. Enkele voorbeelden zijn werkenbij.eindhovenairport.nl/ en www.werkenbijemmahandson.nl/  

 

Werken-bij website koppelingen

Het zo geautomatiseerd mogelijk laten functioneren van de werkenbij website is iets dat we belangrijk vinden. Het is onnodig om vanuit een ATS systeem informatie in een website over te typen. Om deze reden ontwikkelen wij koppelen met onder andere Bullhorn, HRoffice en AFAS.

 

Interesse in een recruitmentsite?

Wil jij een werkenbij website voor de arbeidsmarktcommunicatie van jouw bedrijf of meer informatie over onze dienst? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail ons op sales@dutchwebdesign.nl

werkenbij-landingspagina

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

    Stel ons je vraag

    * Verplicht in te vullen