Werken bij Website platform

Werken bij Websites

Terug naar overzicht

Flexibel opzetten van een werken bij website

Pinch of Pepper is sterk in het leveren van werken-bij-websites waarop een goede company branding gepresenteerd wordt. Deze websites worden vervolgens ingezet om de vacature marketing op te starten. Om eenvoudig en snel nieuwe websites te lanceren is een online platform ontwikkeld. Dit platform ondersteunt het verdienmodel van Pinch of Pepper (huurbasis van werken bij websites). Pinch of Pepper kan zonder tussenkomst van Dutchwebdesign nieuwe websites lanceren en de benodigde layout aanpassingen doen.

BEZOEK DE WEBSITE
Werken bij Website platform

Boordevol functionaliteit

Een goede presentatie van een organisatie vraagt om een andere boodschap en beleving die op een normale website te zien is. Om de cultuur goed over te brengen bevat het platform functionaliteit zoals een interactieve Socialwall, Medewerker verhalen en de mogelijkheid tot het plaatsen van grote sfeer beelden van de werkomgeving.

Toekomststappen

Het werken bij website platform is flexibel opgezet. Dit betekent dat er extra blokken met functionaliteit eenvoudig kunnen worden toegevoegd aan het platform. Deze functies kunnen vervolgens voor alle klanten beschikbaar gemaakt worden. Maatwerk op klantniveau is daarnaast natuurlijk ook mogelijk.

 

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619