Top Window Covering – Magento webshop met Exact online koppeling

Internationale B2B en B2C Magento webshop

Terug naar overzicht

Nieuwe Magento webshop voor Top Window Covering

Top Window Covering heeft voor Dutchwebdesign gekozen voor het ontwikkelen van een maatwerk Magento webshop. Wat een tof project! Top Window Covering produceert en verkoopt wereldwijd raambekleding van hoogwaardige en luxueuze kwaliteit. De eigenzinnigheid en creativiteit van het merk komen goed tot zijn recht door het design van deze webshop.

 

BEZOEK DE WEBSITE
Top Window Covering – Magento webshop met Exact online koppeling
Top Window Covering – Magento webshop met Exact online koppeling

B2B login functie

Naast de doelgroep consument kent Top Window Covering ook B2B klanten als doelgroep. Voor deze gebruiker is een beveiligde omgeving ontwikkeld waarbinnen men extra informatie kan vinden. Verder kan vanuit deze omgeving direct worden ingelogd op het B2B bestelportal waarmee organisaties de benodigde bestellingen kunnen doen.

Exact online koppeling

De internationale B2B en B2C webshop is gekoppeld aan Exact online. Met meer dan 350.000 ondernemers die Exact online gebruiken is de software het meest gebruikte boekhoudprogramma van Nederland. Het platform geeft inzicht in je productie, relatie- en voorraadbeheer, urenregistratie en CRM systeem.

Magento

Magento is het grootste open source e-commerce pakket ter wereld. Dutchwebdesign ontwikkeld sinds 2012 met dit platform en we staan bekend om onze complexe Magento webshops met maatwerk

Lees alles overMagento

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619