Tof! Tilburg – WordPress website

maatwerk WordPress website

Terug naar overzicht

Tof! Tilburg is ontwikkeld om inwoners, investeerders en bezoekers van Tilburg te informeren over alle recente bouwontwikkelingen in de binnenstad van Tilburg. De binnenstad is flink op de schop gegooid door het creëren van winkelrondjes, komst van nieuwe retailers zoals Primark en Hudson’s Bay en het aanleggen van nieuwe ‘winkelrondjes’. De werkzaamheden die jaren in beslag nemen hebben veel impact op de bereikbaarheid en overlast in de binnenstad. De website dient als informatie platform en geeft met een interactieve tijdlijn, beeldmateriaal en beelden weer wat er per project gaande is en wat men van de ontwikkelingen kan verwachten.

BEZOEK DE WEBSITE
Tof! Tilburg – WordPress website
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

Interactie plattegrond

De website heeft een interactieve plattegrond om op een duidelijke manier te laten zien welke onderdelen in het centrum gaan veranderen, wat al klaar is en wat voor welke periode gepland staat. Hiervoor is een tijdlijn gebruikt die precies aangeeft waar het project staat.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619