Sportsgear – Magento 2 multistore

Slimme multistore omgeving voor Ouborg Group

Terug naar overzicht

Multistore Magento 2 omgeving vanuit één CMS systeem

Ouborg Group heeft Dutchwebdesign gevraagd om een slim en efficiënt proces op te zetten voor drie webshops die zij beheren. Als eerste project is de webshop van Princess Traveller ontworpen en gerealiseerd. In navolging op de Princess Traveller Magento 2 shop is binnen dezelfde Magento omgeving de Bourgini webshop toegevoegd. Op deze manier ontstaat er één krachtig CMS systeem van waaruit Ouborg Group de verschillende labels kan beheren. Als laatste is hier ook de webshop van Princess Sportsgear aan toegevoegd. De webshops kennen geen e-commerce functie, maar wel een koppeling met verkooplocaties waar de producten eenvoudig online aangeschaft kunnen worden. In de toekomst kan de webshop functie voor de websites van Ouborg Group alsnog gemakkelijk geïmplementeerd worden.

BEZOEK DE WEBSITE
Sportsgear – Magento 2 multistore
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

Meet the ambassadors van Sportsgear

De webshop van Princess Sportsgear is ontworpen en ontwikkeld in lijn van Princess Traveller en Bourgini, wat ze herkenbaar maakt. Nieuw in deze shop is het kopje ‘meet the ambassadors’ waarin de sporters zichtbaar zijn die met de hockeysticks van Princess Sportsgear spelen. Een stukje branding en betrouwbaarheid.

 

Tips & Tricks

Sportsgear heeft een leuke nieuwe feature op de webshop staan genaamd Tips & Tricks. Hierin vragen ze de doelgroep hun tricks op social media te delen en Sportsgear te taggen met @princess.sportsgear, waarna zij de tricks op hun website plaatsen. Wat goed is voor de betrokkenheid met het publiek van Sportsgear.

Magento 2

Een succesvolle Magento webshop begint bij het hebben van een goed opgebouwde en goed vindbare webshop met hierbij een goede online marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen krijg je bezoekers die ook daadwerkelijk tot een aankoop over gaan. Dutchwebdesign is Magento 2 specialist.

Lees alles overMagento 2

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619