SHL Groep

Patiënt - Huisarts -Zorginstelling - Verloskundige

Terug naar overzicht

SHL-Groep biedt ondersteuning aan zorgprofessionals

SHL-Groep ondersteunt aan zorgprofessionals. Dutchwebdesign maakt dit online een stuk makkelijker met de WordPress website. Dit maatwerk van Dutchwebdesign heeft aan de specifieke eisen voldaan. SHL-Groep wilde onder andere een aparte homepage voor verschillende doelgroepen en hebben ze een zeer korte doorlooptijd.

BEZOEK DE WEBSITE
SHL Groep

Maatwerk WordPress

Voor SHL-Groep heeft Dutchwebdesign een site ontwikkeld die zich in een beveiligde omgeving bevindt. Niet alleen patiënten kunnen hier terecht voor onderzoek. Een huisarts, zorginstelling en verloskundige bezoeken de site. Voor iedere doelgroep heeft Dutchwebdesign een aparte homepage
per doelgroep gerealiseerd.

Korte doorlooptijd

Doordat er een ondersteunende dienst geleverd wordt aan zorgprofessionals, wil je niemand laten wachten. SHL-Groep hanteert een korte doorlooptijd waar Dutchwebdesign mee te maken kreeg. Alle gegevens en afspraken moeten dus snel en overzichtelijk verwerkt worden om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Een beveiligde omgeving, een korte doorlooptijd en een aparte homepage voor verschillende doelgroepen is een maatwerk van Dutchwebdesign.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619