Rituals Urban Spa reservering website

RELAX. BREATHE. REVITALIZE.

Terug naar overzicht

Eenvoudig online reserveren

Voor Rituals is een online reservering applicatie ontwikkeld die bezoekers de mogelijkheid geeft online Urban Spa behandelingen te boeken. De beschikbaarheid van de Urban Spa locaties wordt getoond en op basis hiervan kan de gewenste behandeling ingepland worden. De Urban Spa locaties gebruiken de website om de dagelijkse werkzaamheden inzichtelijk te krijgen en kunnen ook zelf afspraken inplannen. De uitdaging van de applicatie zat in het combineren van de beschikbaarheid van medewerkers, behandelingen en de beschikbaarheid van de ruimte.

BEZOEK DE WEBSITE
Rituals Urban Spa reservering website
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

In 3 stappen reserveren

Urban Spa is door Dutchwebdesign geholpen met een online reservering applicatie. De applicatie maakt het mogelijk om in 3 stappen te reserveren. Voor de gebruiker ideaal om met zo min mogelijk clicks, een afspraak in te plannen. Urban Spa kan het systeem inzien waardoor overzichtelijk weergegeven wordt wanneer de medewerkers een afspraak hebben staan.

Rituals Urban Spa reservering website

Combineren van beschikbaarheid

De complexiteit zat vooral in de beschikbaarheid. Medewerkers van Rituals hebben een werkrooster. Per behandeling zijn er verschillende medewerkers. Daarnaast zijn er divers behandelruimtes en dit alles verdeeld over diverse locaties. Dutchwebdesign heeft alles in de applicatie kunnen verwerken om tot het eenvoudige reserveringssysteem te komen.

WordPress reserveringsplatform

Voor Rituals heeft Dutchwebdesign een online WordPress reseveringsplatform ontwikkeld. Zo kunnen de bezoekers online de Urban Spa behandelingen boeken op verschillende locaties. De beschikbaarheid van de verschillende Urban Spa locaties worden op het scherm getoond en op basis hiervan kan de gewenste behandeling dan makkelijk ingepland worden.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619