Princess Traveller – maatwerk Magento 2 webshop

Terug naar overzicht

Snel de juiste koffer vinden

Dutchwebdesign heeft voor Princess Traveller een Magento 2 webshop ontworpen en gebouwd. Het resultaat is een mooie en functionele webshop met maatwerk keuzehulp systeem. Dit keuzehulp systeem maakt het voor de consument mogelijk om te bepalen welke koffer het beste bij zijn of haar wensen aansluit. Deze webshop is de eerste in rij die voor de Ouborg Group ontwikkeld wordt, binnenkort wordt namelijk ook de nieuwe Bourgini en Princess Sportsgear webshop gelanceerd. Deze webshops kennen geen e-commerce functie maar wel een koppeling met verkooplocaties waar de producten eenvoudig online aangeschaft kunnen worden.

 

BEZOEK DE WEBSITE
Princess Traveller – maatwerk Magento 2 webshop
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

Maatwerk koffer keuzehulp

Binnen deze Magento 2 shop is een keuzehulp ontwikkeld zodat de bezoeker eenvoudig een resultaat van koffers gepresenteerd krijgt die voldoet aan de wensen. Denk hierbij aan het wel/niet bevatten van een oplader, geintegreerd slot, cabin size. Dit zijn kenmerken waarop bezoekers een koffer vaak selecteren.

Magento 2

Een succesvolle Magento webshop begint bij het hebben van een goed opgebouwde en goed vindbare webshop met hierbij een goede online marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen krijg je bezoekers die ook daadwerkelijk tot een aankoop over gaan. Dutchwebdesign is Magento 2 specialist.

Lees alles overMagento 2

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619