PlanMen – Maatwerk WordPress website

Van planning naar workforce management

Terug naar overzicht

Oplossing voor je planningsvraagstuk met PlanMen

PlanMen is uitgegroeid tot Nederlands marktleider op het gebied van planningsvraagstukken. Dutchwebdesign is als partner gekozen voor het ontwerpen en maken van een nieuwe website. Een mooie en uitdagende opdracht!

BEZOEK DE WEBSITE
PlanMen – Maatwerk WordPress website
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

Optimalisatie van de websitestructuur

We hebben op basis van data vanuit analytics systemen gekeken naar een optimale structuur, die ervoor zorgt dat bezoekers snel op de gewenste pagina komen. Op de pagina’s is er bekeken welke informatie benodigd is, zodat de bezoeker tot een conversie komt. Zo is het dankzij de medewerkersmodule bijvoorbeeld erg makkelijk om contact op te nemen met de juiste persoon, is het bij evenementen makkelijk om jezelf direct aan te melden en worden er leads verzameld door middel van de downloads binnen het uitgebreide kenniscentrum. 

Op de website wordt een goede presentatie gegeven van de organisatie zelf, de kennis van PlanMen en alle mogelijkheden.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619