Magento merchandise platform

Persoonlijke relatiegeschenken, give-aways, interne geschenken en productidee├źn.

Terug naar overzicht

Unieke maatwerk Magento merchandise webshops

Voor een grote speler in de merchandise branche is een uniek Magento merchandise platform ontwikkeld waarop meerdere klanten zoals Aegon, Arcadis, Belastingdienst, Danone, Kraftheinz, Mars, Unilever, VGZ, NS en OCE de merchandise bestellingen plaatsen en online met de accountmanager offertes kunnen afstemmen. Via de platformen zijn allerlei relatiegeschenken, give-aways, interne geschenken en productidee├źn te koop.

Dutchwebdesign is gevraagd om verschillende platformen te bouwen en te personaliseren in Magento. Per platform zijn er verschillende modules gebouwd en gekoppeld. De modules in de webshop kunnen per platform aan en uit gezet worden. Hierdoor hebben wij veel unieke maatwerk verricht voor Full service. Veel van deze omgevingen werken met Punchout. Dit is een platform dat continue doorontwikkeld wordt, er wordt op dit moment ruim 3 jaar aan gewerkt.

Het platform heeft koppelingen met wijn/bloemen/taarten/cadeaukaarten leveranciers. Deze leveranciers worden geautomatiseerd op de hoogte gesteld van orders.

BEZOEK DE WEBSITE
Magento merchandise platform

Magento

Magento is het grootste open source e-commerce pakket ter wereld. Dutchwebdesign ontwikkeld sinds 2012 met dit platform en we staan bekend om onze complexe Magento webshops met maatwerk

Lees alles overMagento

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619