B2B webshop voor Vondels

B2B Magento webshop gekoppeld aan Exact online

Terug naar overzicht

Vondels- Sparkles from Amsterdam

Vondels ontwerpt, produceert en verkoopt een breed aanbod van schitterende kerst artikelen aan top retailers wereldwijd. Dutchwebdesign is ingeschakeld voor het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl en webshop. De huisstijl is in samenwerking met Studio Kraft ontwikkeld. De B2B Magento webshop wordt gekoppeld aan Exact online en de klanten kunnen eenvoudig online bestellingen plaatsen. Met deze nieuwe identiteit is ook online de professionaliteit van Vondels te zien.

Na de lancering van de B2B in 2016 en de enorme groei dat jaar is besloten om voor 2017 te starten met een B2C webshop. Er is veel aanvraag vanuit consumenten, deze kunnen via de B2C webshop de bestellingen plaatsen. Dutchwebdesign realiseerde deze B2C webshop binnen dezelfde Magento omgeving en is ook gestart met online marketing werkzaamheden om zo snel mogelijk de B2C bezoekersaantallen te verhogen.

BEZOEK DE WEBSITE
B2B webshop voor Vondels

Magento

Magento is het grootste open source e-commerce pakket ter wereld. Dutchwebdesign ontwikkeld sinds 2012 met dit platform en we staan bekend om onze complexe Magento webshops met maatwerk

Lees alles overMagento

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619