Slaaploods – maatwerk Magento 2 webshop

Jouw online leverancier voor alles op slaapgebied

Terug naar overzicht

Maatwerk Magento 2 Webshop

Slaaploods is online leverancier voor alles op slaapgebied. Het assortiment bestaat uit boxsprings, matrassen, toppers, lattenbodems, dekbedden, kussens en zelfs matrassen op maat gemaakt. Via de Magento 2 webshop die we voor Slaaploods maakten, kunnen consumenten eenvoudig bestellen. Het is zelfs mogelijk om via een Stel-samen-en-bestel-module een boxspring op maat te bestellen.

BEZOEK DE WEBSITE
Slaaploods – maatwerk Magento 2 webshop
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

Zoveel mensen, zoveel wensen

Slaaploods kent een breed publiek. Om elke bezoeker in zijn of haar behoefte te kunnen voorzien is het mogelijk om via de website zelf een boxspring samen te stellen. Dutchwebdesign heeft hiervoor een Stel-samen-en-bestel-module ontwikkeld. Om tot een samengesteld product te komen doorloopt de gebruiker de volgende 4 stappen;

  1. Afmetingen
  2. Kleur
  3. Overige opties, zoals matras links en rechts, topper en kleur poten
  4. Leveringsmogelijkheden

Via een overzichtelijk besteloverzicht ziet de gebruiker direct wat voor invloed zijn/haar keuzes hebben op de totaalprijs van het product.

Slaaploods – maatwerk Magento 2 webshop

Weekknallers

Via een op maat ontwikkelde module kan de klant zogenaamde weekknallers aanmaken. Dat zijn afgeprijsde producten die een week lang in de spotlight staan op de website. Via een teller ziet de gebruiker hoe lang de aanbiedingen nog geldig zijn. Het aftellen op de website gebeurt realtime en zorgt voor een slimme conversieboost.

Matraswijzer

Het matras is het belangrijkste onderdeel van je bed. Goede matraskeuze is dan ook erg belangrijk voor een optimale nachtrust. Om bezoekers online te kunnen adviseren over welk matras het beste bij hen past, heeft Dutchwebdesign samen met Slaaploods de Matraswijzer ontwikkeld. Dit is een handig hulpmiddel om het juiste matras te kiezen dat bij jouw lichaam en slaapgewoontes past. Via een aantal vragen die de gebruiker moet beantwoorden wordt uiteindelijk de perfecte matras suggestie gedaan.

Magento 2

Een succesvolle Magento webshop begint bij het hebben van een goed opgebouwde en goed vindbare webshop met hierbij een goede online marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen krijg je bezoekers die ook daadwerkelijk tot een aankoop over gaan. Dutchwebdesign is Magento 2 specialist.

Lees alles overMagento 2

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619