Maatwerk workflow applicatie voor Flamant

Voor asbestonderzoek en bouwfysische inspecties

Terug naar overzicht

Online werken voor asbestonderzoeksbureau Flamant

Flamant levert asbest onderzoek en inventarisatie. Dutchwebdesign is gevraagd een maatwerk applicatie te ontwikkelen waarmee de buitendienst de werkzaamheden uit kan voeren en er op een slimme manier contact onderhouden kan worden met de opdrachtgever. Het resultaat is een maatwerk omgeving waarmee de buitendienst de inspecties uitvoert, de binnendienst de controles uitvoert en de rapportages automatisch in het Extranet van de opdrachtgever wordt klaar gezet. De tijd om een project uit te voeren en de afwikkeling hiervan te doen is enorm gedaald wat Flamant een forse besparing oplevert.

BEZOEK DE WEBSITE
Maatwerk workflow applicatie voor Flamant
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

Rapportages platform

Flamant heeft voor haar klanten een online platform  voor alle rapportages. Hier staan alle bevindingen in van Flamant naar aanleiding van hun werk. Dutchwebdesign heeft hiervoor een extranet opgezet. Zowel de website als het extranet zijn gebouwd met WordPress als basis.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619