Loop voor Cliniclowns – Donatieplatform

Online donaties voor Cliniclowns

Terug naar overzicht

Sponsporloop platform

CliniClowns geven zieke kinderen  de kans om weer even kind te zijn door middel van een brede lach. Via diverse kanalen worden donaties gezocht. Loop voor CliniClowns is een sponsorloop platform voor particulieren en bedrijven. Zij kunnen zich aanmelden om mee te lopen in de New York marathon. Via het platform kunnen zij geld inzamelen om het goede doel te helpen. Binnen het platform kan men ook een eigen blog bijhouden, wordt getoond hoeveel donaties er ontvangen zijn en is er een extra competitie omdat deelnemers zien wie de meeste donaties heeft ontvangen.

BEZOEK DE WEBSITE
Loop voor Cliniclowns – Donatieplatform

5jaar

Terugkerend event

Terugkerend event

600

Deelnemers

Deelnemers

25K

Donaties

Donaties

500K

Opgehaald bedrag

Opgehaald bedrag

https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

Doneer platform

Voor CliniClowns is een eigen doneer platform opgezet. Naast de mogelijkheid om te doneren kunnen mensen zich ook inschrijven om mee te rennen. Hiermee krijgen ze de geweldige kans om mee te rennen in de NYC marathon. Donateurs kunnen op het platform ook teams of personen die meerennen persoonlijk sponsoren, hierbij kunnen ze als ze willen nog een persoonlijk bericht achterlaten om ze nog meer te motiveren.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619