LGSeeds – Multistore Magento 2 webshop

Magento 2 webshop omgeving met hierin 3 webshops: LGSeeds, Limagrainseeds en Advanta

Terug naar overzicht

Robuust en klaar voor de toekomst

Voor LGSeeds is er een nieuwe Magento 2 webshop omgeving ontwikkeld met hierin 3 webshops, namelijk LGSeeds, Limagrainseeds en Advanta. De verschillende shops maken gebruik van de centrale logica en er is gebruik gemaakt van gerelateerde content. Verder heeft de LGseeds website de DWD Magento 2 locatie module waarmee via Google Maps een verkooppunt in de buurt gevonden kan worden.

BEZOEK DE WEBSITE
LGSeeds – Multistore Magento 2 webshop
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

Multistore

Dutchwebdesign heeft een multistore gebouwd die 3 sites bevat (LGSeeds, Limagrainseeds en Advanta). Het voordeel hiervan is dat de sites in een ander jasje kunnen worden gestoken, maar het beheer onder één account valt. Het uiterlijk van de site kan worden aangepast en het scheelt in kosten om iedere keer weer een nieuwe site aan te maken. Dankzij de multistore optie is dit een stuk eenvoudiger.

LGSeeds – Multistore Magento 2 webshop

Nieuws module

Met de nieuwsmodule die toegepast wordt, krijgt de bezoeker altijd het laatste nieuws bovenaan. De laatste items worden getoond. Om specifieker door de nieuwsitems te bladeren is er een filter ingesteld. Het is nieuws is gekoppeld voor LGSeeds zodat de bezoeker relevant nieuwst te zien krijgt.

Filter instellen

Via de sites kan de bezoeker eenvoudig zoeken. Door middel van een filter kan de bezoeker, specificaties van het product aanvinken. Zo worden de producten getoond waar de gebruiker in geïnteresseerd is. Zo wordt tijd bespaart op het zoeken naar het juiste product. Een fijne bijkomstigheid daarbij is dat het direct een store bij jou in de buurt aangeeft die het product ook nog eens aanbiedt.

Magento 2

Een succesvolle Magento webshop begint bij het hebben van een goed opgebouwde en goed vindbare webshop met hierbij een goede online marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen krijg je bezoekers die ook daadwerkelijk tot een aankoop over gaan. Dutchwebdesign is Magento 2 specialist.

Lees alles overMagento 2

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619