EFDN maatwerk WordPress site

Changing lives through football

Terug naar overzicht

EFDN

EFDN (European Football for Development Network) is een netwerk voor professionele voetbalclubs die de voetbal sport inzetten voor sociale ontwikkelprogramma’s. EFDN is een succesvolle maatwerk WordPress site en is uitgebreid met een extranet omgeving waar voetbalclubs allerlei informatie met elkaar delen. De data is buiten de webroot opgeslagen en is daarom extra veilig!

BEZOEK DE WEBSITE
EFDN maatwerk WordPress site
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

WordPress maatwerk

EFDN heeft verschillende programma’s die het aanbiedt. Deze programma’s worden door de aangesloten clubs aangeboden. Via de site is precies terug te zien welke clubs betrokken zijn. Iedere club biedt sociale ontwikkelprogramma’s aan. De gebruiker kan eenvoudig de gekoppelde club selecteren en krijgt automatisch het programma te zien die de betreffende club aanbiedt.

EFDN maatwerk WordPress site

Content

De WordPress website van EFDN bevat veel content. Clubs die zijn aangesloten bij EFDN willen graag hun programma laten zien. Dit brengt veel content met zich mee. Ook maakt het mogelijk voor clubs om informatie te delen via een beveiligde omgeving. EFDN heeft een site die aan hun wensen voldoet en Dutchwebdesign heeft dit gerealiseerd.

Inschrijven nieuwsbrief

Door de vele content kan men zich ook inschrijven voor een nieuwsbrief. Een nieuwsbrief waar iedere club en programma in moet komen staan is een hele grote nieuwsbrief. Dutchwebdesign heeft de optie toegevoegd om nieuwsbrieven te filteren. Wanneer de gebruiker zich inschrijft voor de nieuwsbrief kan het onderwerpen selecteren. Zo krijgt de gebruiker nieuwsbrieven die zij aanvinken. Naast die optie biedt het de optie om één keer per maand de nieuwsbrief te ontvangen of wanneer er een nieuwsbrief uit is.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619