Cliniclowns – Intranet

Het goede doel voor het zieke kind

Terug naar overzicht

Stichting Cliniclowns zorgt voor een lach bij kinderen in het ziekenhuis

CliniClowns vindt dat ieder kind in iedere situatie moet kunnen spelen. Ook wanneer kinderen ziek of gehandicapt zijn. Want vaak komt een kind in een volwassen wereld terecht doordat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap. Daarom biedt CliniClowns afleiding en plezier. Zodat het kind gewoon weer even kind kan zijn. Dat bereiken we door middel van speciaal opgeleide clowns en via verschillende activiteiten afgestemd op het kind.

BEZOEK DE WEBSITE
Cliniclowns – Intranet
https://www.dutchwebdesign.nl/wp-content/themes/dwd17

Responsive intranet met timeline interface

Dutchwebdesign heeft voor CliniClowns het intranet ontwikkeld. Het intranet biedt de organisatie een centrale plek waar de organisatie interne communicatie kan delen. Het intranet is responsive opgezet, waarbij als hoofd layout voor een timeline opbouw is gekozen. Binnen de omgeving is een smoelenboek, nieuws functie, prikbord, forum en agenda functionaliteit. Ook de interne documentatie wordt via het intranet gedeeld. Er maken ruim 350 personen gebruik van het intranet. Het volledige intranet wordt via een HTTPS verbinding aangeboden zodat informatie versleuteld wordt verstuurd. Verschillende gebruikersgroepen krijgen verschillende informatie te zien, afhankelijk van een groepsbeleid.

Cliniclowns – Intranet

Donatiewebsite

Een donatie website en daarnaast een Sociaal intranet voor ruim 350 CliniClowns. Via het donatie platform is over de laatste jaren voor meer dan een half miljoen aan donaties verwerkt, iets waar we erg trots op zijn.

Social intranet

Het sociaal platform wordt veel gebruikt door de organisatie. Een sociaaal intranet maakt het mogelijk om snel en eenvoudig informatie te verkrijgen en te delen. Het koppelt afdelingen via het sociaal platform waardoor communicatie binnen een organisatie effici├źnter wordt.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619