Buchrnhornen – maatwerk WordPress website

Aandacht voor bewegen

Terug naar overzicht

WordPress website met maatwerk modules

Buchrnhornen is dé Voetspecialist in midden en Zuid Nederland met ruim 70 jaar historie en 31 locaties. Op basis van een rebranding door Studio Noorderbrand en een eerste opzet voor de website heeft Dutchwebdesign het website ontwerp verder opgepakt en vervolgens de technische realisatie. De nieuwe website heeft een meer logische opbouw van de verschillende diensten die Buchrnhornen biedt en zorgt ervoor dat bezoekers de juiste acties kunnen uitvoeren. Deze acties worden vervolgens ook gemeten en op een overzichtelijke manier.

BEZOEK DE WEBSITE
Buchrnhornen – maatwerk WordPress website

Online afspraak maken

Via de website kunnen bezoekers eenvoudig een afspraak maken voor een gratis  loopscan. Op dit moment wordt deze aanvraag via e-mail bij de juiste locatie afgeleverd maar de volgende stap is het koppelen van deze functie aan het achterliggende afspraken systeem. Dit systeem wordt hier eerst op ingericht, daarna kunnen wij de koppeling verzorgen.

Sterke SEO migratie

Het behouden van de vindbaarheid was essentieel bij dit project. De oude website bestond al lang en had een goede google autoriteit opgebouwd. Onze online marketeers hebben er middels een SEO migratie voor gezorgd dat door een goede voorbereiding +  een goede begeleiding tijdens de implementatie ervoor gezorgd is dat de vindbaarheid van de website nauwelijks is gewijzigd.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619