WordPress multisite voor M.E.B.

Terug naar overzicht

Een uitbreidbaar WordPress multisite platform

M.E.B. Bedrijfsverzekeringen specialiseert zich in rechtsgerelateerd advies en ondersteuning. Om hun professionele bedrijfsuitingen te vertegenwoordigen is er een WordPress multisite website gebouwd door Dutchwebdesign. De nieuwe website is overzichtelijk en brengt bezoekers zo snel mogelijk naar de gewenste informatie. De basis van de website is Bedrijfsverzekeringen-online.nl.  Binnen hetzelfde WordPress CMS worden gespecialiseerde subsites opgezet voor verzekeringen voor uitzendbureau’s, detachering bureau’s, logistieke bedrijven etc.

Met deze setup komt er een mooie online footprint met allerlei bedrijfsgerelateerde verzekeringen. Subsites die elkaar gaan versterken door goede content en een onderlinge verbinding.

BEZOEK DE WEBSITE
WordPress multisite voor M.E.B.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Open Source CMS systeem. Wij werken er al sinds 2006 mee en zijn groot fan. Het is enorm gebruiksvriendelijk en inmiddels hebben we veel schitterende maatwerk projecten  (200+) ontwikkeld met WordPress, ook grote en complexe websites met een diepe navigatie structuur en specifieke veiligheidseisen.

Lees alles overWordPress

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619