Zo gaan we aan de slag voor een webshop

Maatwerk webshop laten bouwen

Een nieuwe webshop nodig voor jouw onderneming? Heb je specifieke wensen, complexe koppelingen of een leuke uitdaging voor ons? Niks is te gek! Met maatwerk kunnen we toffe webshops en online ontwerpen en bouwen.

Template webshop laten maken

Dutchwebdesign heeft een eigen template ontwikkeld in Magento 2, waardoor we jou als klant ook een snellere en goedkopere variant kunnen aanbieden van een Magento webshop. Het template wordt uiteraard voorzien van jouw huisstijl met onder andere kleuren, lettertype, logo etc. Twijfel je of je een maatwerk webshop of template webshop wil laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Magento vs. Shopware

Een Magento webshop leent zich goed voor het ontwikkelen van complexe maatwerk vraagstukken. Denk hierbij aan koppelingen met externe systemen, maatwerk modules en meerdere storeviews per productgroep. Shopware is uitermate geschikt voor het laten maken van een webshop waarbij de nadruk ligt op het webdesign en de front-end. Verder is Shopware een laagdrempelig CMS systeem om mee te leren werken voor het beheren van jouw webshop. Wil je weten welk platform het beste bij jouw bedrijf en wensen past? Neem gerust contact met ons op! 

Joost Mullaert

Joost Mullaert

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Joost Mullaert
Joost Mullaert

Directie / Accountmanager

076-5323619

info@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen