Webshop Breda

Een goede webshop in Breda is meer dan alleen een mooi plaatje.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!


Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Vindbaarheid en een ontwerp dat gericht is op verkoop zijn essentiële onderdelen om van uw nieuwe webshop uit Breda een succes te maken. Dutchwebdesign ontwerpt en realiseert uw online webshop verkoopkanaal samen met u, door uw wensen te combineren met onze kennis van webshops is het eindresultaat een mooie, duidelijke webshop uit Breda die uw bezoekers uitnodigt klant bij u te worden. Graag delen wij ook onze kennis op het gebied van logistieke en administratieve koppelingen met u zodat u een zo efficiënt mogelijke webshop omgeving krijgt.

Webshop Breda

Dutchwebdesign Breda ontwikkelt webshops op het krachtige Magento platform. Dit e-commerce platform is een volwassen en stabiel e-commerce platform waarin veel functies aanwezig zijn. Het is daarnaast ook een opensource platform zodat u niet aan een internetbureau gebonden bent vanwege regeltjes en licenties.

webshop Breda Features

Uw nieuwe webshop

Uw online winkel moet natuurlijk perfect zijn. Als de bezoeker namelijk in uw online winkel is, moet deze natuurlijk niet weg gaan zonder iets te  kopen. Om dit te bereiken leveren wij webshops altijd met een uniek ontwerp zodat u een compleet eigen identiteit heeft. Niet standaard wensen, maatwerk modules, wij zijn er klaar voor. Dutchwebdesign uit Breda is namelijk webshop specialist en heeft ruim ervaring met meertalige Magento shops, maatwerk en storeviews per productgroep. We komen graag met u in gesprek zodat we samen met u de online e-commerce strategie kunnen bepalen!

Zoekmachine vriendelijk

Magento is in basis zoekmachine vriendelijk opgebouwd. Alle benodigde functies om de webshop uit Breda goed vindbaar te laten zijn, zitten erin. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de juiste URl structuur opgezet wordt en dat de webshop code netjes geschreven wordt. Samen met u zorgen we vervolgens voor het schrijven van goede zoekmachine vriendelijke webshop en eventueel product teksten zodat de vindbaarheid optimaal is. Ook kunnen wij uw webshop koppelen aan websites als Beslist.nl, vergelijk.nl en Google shopping.

Kantoorsfeerafbeelding

Dutchwebdesign is de webshop expert in Breda

Dutchwebdesign bouwt en levert webshops als volgt op: ze moeten logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn. Alleen op deze manier levert uw webshop iets op. Dutchwebdesign uit Breda staat midden in de markt en is daarnaast op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Kennis die we graag ook voor uw website inzetten. We kunnen u aantonen dat we de Magento  specialist zijn (niet alleen in Breda!): bekijk hiervoor ons portfolio van 200+ klanten!
  • Ruim 15 jaar ervaring
Dutchwebdesign werkt sinds 2000 aan websites en sinds 2010 aan webshops. In de loop van de jaren is veel kennis en ervaring opgedaan die nu wordt ingezet om webshops zo succesvol mogelijk te maken.
  • 200+ klanten in Nederland en België
Dutchwebdesign groeit organisch. Ieder jaar breidt ons klantenbestand zich uit. Dit wordt bereikt door altijd hard te werken voor iedere klant. We zijn er zelf enorm trots op dat de groei gerealiseerd wordt zonder actieve acquisitie of verkoop.
  • Ervaren Magento specialisten
Met ons trackrecord van aantal ontworpen en gerealiseerde webshops + het bijbehorende maatwerk kunnen we met recht zeggen dat we Magento experts zijn. Klanten selecteren ons omdat we kunnen laten zien dat we veel maatwerk ontwikkeld hebben en hiermee zorgen dat een webshop onderscheidend is.
  • Altijd maatwerk webshop designs waarmee u zich onderscheidt
Wij houden niet van standaard. Templates worden daarom niet door ons gebruikt. Onze kracht zit erin dat we goed kijken naar het doel van de webshop en hoe de bezoeker zo snel mogelijk tot een aankoop overgaat. Na lancering kan de conversie door middel van A/B testen geoptimaliseerd worden.
  • Ervaring met ontwikkeling van maatwerk functies binnen webshops
Dutchwebdesign heeft veel Magento maatwerk geschreven waarmee specifieke wensen van klanten optimaal ingevuld zijn. Beheerfuncties worden in het webshop CMS opgebouwd in dezelfde vorm als de standaard functies. Mogelijk hebben wij uw wensen reeds eerder ontwikkeld.

Waarom een webshop laten maken in Breda?

Regelmatig horen we van bedrijven in de omgeving van Breda de vraag ‘waarom is het verstandig om een Webshop in Magento te laten bouwen’? Er zijn vele redenen aan te voeren om Magento als e-commerce platform te gebruiken. Uiteindelijk gaat het erom dat het CMS vrij beschikbaar is, goed wordt doorontwikkeld, eenvoudig in het gebruik is en ook uitbreidbaar is. Ook voor uw bedrijf, gevestigd in Breda of in de omgeving daarvan, bouwen wij graag uw webshop, en wel om de volgende redenen:
  • Makkelijk zelf te beheren
Met Magento beheert u zelf uw website. U plaatst eenvoudig producten, foto’s, documenten en video’s op de webshop. U kunt zelf nieuwe producten aanmaken, wijzigen en verwijderen.
  • Goede resultaten in Google
Magento geeft na zoekmachine optimalisatie goede resultaten in Google. Technisch voldoet het aan alle eisen die Google stelt. Voor uw bedrijf is het belangrijk dat u ook lokaal in Breda goed gevonden wordt.
  • Social media is in no time geïnstalleerd
Twitter, Facebook, LinkedIn en andere sociale media kunnen makkelijk worden toegevoegd. U deelt makkelijk de informatie van uw website en verwijst via naar uw sociale media profielen. Belangrijk om uw online footprint zo groot mogelijk te maken
  • Uit te breiden met specifieke onderdelen
Magento kan worden uitgebreid met specifieke onderdelen, Dutchwebdesign ontwikkeld indien nodig eigen modules. We gebruiken zo min mogelijk modules/codes van externe partijen. Dit zodat we kunnen garanderen dat uw website vele jaren goed blijft werken.
  • Magento is schaalbaar
Met een webshop bent u klaar voor de toekomst. Groeit uw webshop en wilt u in het buitenland starten, of andere productgroepen gaan verkopen onder een eigen URL, het is allemaal mogelijk binnen 1 Magento CMS. Hiervoor worden Magento multistores ingericht.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619