Terug naar alle medewerkers

Maarten Franken

Junior Technical Consultant

Junior Technical Consultant

In januari 2019 ben ik gestart bij Dutchwebdesign als Webdeveloper en ik voelde me al meteen helemaal thuis. In het begin ben ik aan de slag gegaan met het ondersteunen van de servicedesk voor het doorvoeren van wijzigingen aan bestaande WordPress websites van klanten. Zo leerde ik in sneltreinvaart alle ins en outs van WordPress websites en ben ik binnen Dutchwebdesign al gauw doorgegroeid naar een vaste WordPress developer, zowel front-end als back-end.

In 2023 ben ik gestart met de functie Junior Technical Consultant. Binnen deze nieuwe functie ga ik mijn opgedane kennis breder inzetten binnen het bedrijf. Dit houdt in dat ik innovatieve oplossingen neerzet voor onze klanten en ondersteun bij technische vraagstukken. Daarnaast zal je mij tegenkomen bij complexe koppelingen en Magento 2 uitdagingen. Zoals je ziet, hou ik me graag bezig met alle verschillende technieken en kijk ik erg uit naar deze nieuwe uitdaging!

Naast mijn rol als Junior Technical Consultant vind je mij in mijn vrije tijd met vrienden gamend achter de computer. Ook ben ik regelmatig op de padelbaan te vinden en hang ik graag aan de muren van de boulderhal.

Maarten houdt van

30%

Games

25%

Padel & Boulderen

25%

Techniek

20%

Reizen