Terug naar alle medewerkers

Lonneke Huijbregts

Team lead online marketing

Tijdens mijn opleiding Bedrijfscommunicatie en Digitale Media in Tilburg ontdekte ik al snel mijn grote interesse in online marketing. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, maar ik word ook blij van data en analyses. Als online marketeer bij Dutchwebdesign kan ik me met beide bezig houden en krijg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen. Vrije tijd is natuurlijk ook belangrijk en die breng ik graag door met vrienden en familie. Ik houd van koken en ben altijd op zoek naar nieuwe recepten om uit te proberen. Verder vind ik het leuk om spelletjes te spelen en ga ik graag op reis. 

Wat vind je leuk aan werken bij DWD?

Als online marketeer bij Dutchwebdesign werk je voor diverse klanten met verschillende disciplines. Dat maakt het werk erg leuk. Geen dag is hetzelfde en daarbij krijg je ook de vrijheid om je eigen planning te beheren. Het uiteenlopende takenpakket zorgt ervoor dat je met alle afdelingen samenwerkt. Voor de projecten heb je veel contact met de projectmanagers, met sales bekijk je de online marketing kansen voor een lead, met design denk je mee over CRO en met development pak je de technische online marketing op. Verder krijg je écht de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Er is veel tijd om je extra te verdiepen in de onderdelen die je interessant vindt en er wordt altijd enthousiast gereageerd op nieuwe ideeën.

Lonneke heeft Google Ads certificaten voor Google Ads Display, Google Ads Search, Google Ads Video en Shopping-advertenties. Daarnaast is Lonneke ook in het bezit van een Google Analytics certificaat.

Lonneke houdt van

30%

Vrienden en familie

25%

Reizen

20%

Koken en lekker eten

25%

Spelletjes spelen