Terug naar alle medewerkers

Klaas Onrust

General Manager

Hoe kan een organisatie succesvol de mooiste producten maken voor haar klanten? Als de teams die eraan werken op elkaar ingespeeld zijn. Weten wat ze moeten doen, goed zijn in wat ze moeten doen, en leuk vinden wat ze moeten doen.

En dat is precies wat ik leuk vind om te doen: ervoor zorgen dat we met deze jonge, enthousiaste en ondernemende club als een hecht team keer op keer het best mogelijke product voor de klant maken. De ervaringen die ik heb opgedaan in zowel grote strak georganiseerde corporates als in kleine dynamische scale-ups combineer ik zodat resultaat en plezier samenkomen.

Wat vind je leuk aan werken bij DWD?

Wat ons als organisatie kenmerkt is de manier waarop hard werken en plezier samenkomen. We gaan informeel met elkaar om, hebben aandacht voor elkaar en genieten niet alleen van de gegunde flexibiliteit maar kennen daarin ook onze verantwoordelijkheid. Het is daarom heerlijk om op vrijdagmiddag samen de week af te sluiten. Zeker als we dan kunnen proosten op een mooie nieuwe opdracht of juist op een project dat na maanden werk succesvol live is gegaan.

Klaas houdt van

30%

Tennis

30%

Hapjes & drankjes

20%

Reizen

20%

Muziek