Terug naar alle medewerkers

Celine Ellens

Online marketeer

Leergierige online marketeer

Tijdens mijn studies aan de NHTV in Breda en de Universiteit van Tilburg heb ik veel kennis opgedaan over (bedrijfs)communicatie en online marketing. Na mijn afstuderen in 2020 was het tijd om deze kennis toe te passen in de praktijk en mijzelf verder te ontwikkelen tot allround online marketeer. Bij Dutchwebdesign houdt ik mij voor diverse klanten dagelijks bezig met: SEO, SEA, CRO, Social Media marketing en de technische aspecten van online marketing. Dit maakt de functie als online marketeer bij Dutchwebdesign zo leuk, het is net even anders dan bij een klassiek online marketing bureau. Naast mijn werk vindt ik ontspanning ook belangrijk. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, vind ik het leuk om voor vrienden te koken of een spelletjesavond te organiseren.

Wat vind je leuk aan werken bij DWD?

“Bij DWD krijg je echt de vrijheid om je functie en dagen zelf in te vullen. Er zijn natuurlijk vaste werkzaamheden die passen bij een online marketeer, maar doordat het een jong innovatief bedrijf is staat Dutchwebdesign altijd open voor vernieuwing. Heb je een leuk idee? Dan kan je hier 9 van de 10 keer meteen mee aan de slag. Wat ik zelf ook heel fijn vind is dat DWD geen klassiek online marketing bureau is, maar een digitaal bureau. Je werkt veel samen met de andere disciplines binnen het bedrijf waardoor ik ook mijn technische OM kennis ontwikkel.”

Celine heeft Google Ads certificaten voor Google Ads Display, Google Ads Search, Google Ads Video en Shopping-advertenties. Daarnaast is Celine in het bezit van een Google Analytics certificaat.

Celine houdt van

30%

Familie en vrienden

30%

Reizen

20%

Lekker eten

20%

Spelletjes spelen