Samen super slim in online marketing!

4 januari 2016

Terug naar overzicht
Samen super slim in online marketing!
 

Bij Dutchwebdesign zijn wij van mening dat succesvol zijn voortkomt uit doen waar je goed in bent. In ons geval is dat  werken aan websites/webshops en het efficiënter maken van B2B processen door het inzetten van slimme online oplossingen. Dit is waar wij met ons hele team het liefste mee bezig zijn. Concreet gezegd maakt dit ons experts op het gebied van unieke websites, webshops en online applicaties.

Online marketing is een belangrijk aspect dat in het verlengde ligt  van onze core business. Vanzelfsprekend willen wij onze klanten ook hier niets minder dan het allerbeste kunnen bieden. Echter kun je niet zelf overal de beste in zijn, en dat is precies waarom onze vrienden van Fingerspitz in het verhaal komen.

Fingerspitz voor dummies

Bij Fingerspitz zijn ze slim, super en werken ze samen. De expertise van Fingerspitz ligt daar waar die van ons  op houd. Ondanks dat wij veel kennis hebben op online marketing gebied behoort dit niet tot de kern van onze werkzaamheden, wel tot die van Fingerspitz.

Een aantal jaar geleden werd Fingerspitz voor het eerst zichtbaar op de radar bij Dutchwebdesign. Gedurende de afgelopen vijf jaar hebben wij vanaf een afstand gezien hoe Fingerspitz zichzelf ontwikkeld heeft tot een professioneel allround online marketing bureau. Een “allround online marketing bureau”, dat klinkt niet alleen goed, dat is het ook. Dit betekent dat Fingerspitz een breed palet aan online marketingdiensten te bieden heeft. Hieronder hebben wij een korte selectie gemaakt van de meest voornaamste diensten.

  • Online Marketing strategie
  • Online adverteren
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Social media marketing
  • Webstatistieken
  • Conversie optimalisatie
  • E-mailmarketing
  • Mobile marketing
  • Content creatie

De samenwerking

Fingerspitz heeft Dutchwebdesign benaderd voor een samenwerking en vanaf het eerste moment was het contact uitstekend. Tijdens de eerste kennismaking werd meteen duidelijk dat Fingerspitz en Dutchwebdesign elkaar lagen. Grote overeenkomsten in mentaliteit, werkwijze, doelgroep en sfeer werden meteen duidelijk. Met beide meerdere locaties in Nederland, vaste uitvalbasissen in Breda liet een samenwerkingsverband niet snel op zich wachten. Dit is ook wat wij van onze klanten te horen krijgen als Fingerspitz langs is geweest, ze passen bij ons.

Benieuwd wat Dutchwebdesign in samenwerking met Fingerspitz voor jou kan betekenen? Neem persoonlijk contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden!

Interessant artikel? Delen die hap!

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spam en sturen je niet meer dan 2x per maand een mail.