xCore partner

Dutchwebdesign is partner van xCore. Dat wil zeggen dat wij de kennis en vaardigheden hebben om jouw Magento webshop te koppelen aan Exact online en Exact globe. Maar wat is xCore eigenlijk? xCore is een concept dat andere partijen die Magento- en/of Exact partner zijn de mogelijkheid geeft om hun software te verkopen.

Wat houdt de exact online koppeling in?

De koppeling zorgt ervoor dat dagelijks de data van en naar Exact online wordt doorgestuurd. Zo wordt in Magento alle data ingeladen en wordt data met elkaar gematcht. Exact online is een van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s van Nederland. Het is een ERP systeem waarmee wij Magento webshops koppelen voor logistieke doeleinden. Op deze manier heb je inzicht in zaken, zoals productie, relatie- en voorraadbeheer, urenregistratie en exact online beschikt over een CRM systeem.

Magento 2 en exact globe

Deze koppeling zorgt ervoor dat de data van en naar Exact globe wordt doorgestuurd en alle artikelen en voorraden vanuit Exact worden gesynchroniseerd. Gegevens kunnen zowel vanuit Exact als Magento worden uitgewisseld.

In de koppeling kun je ook instellingen bekijken of wijzigen. De gebruiksvriendelijke interface geeft een helder inzicht in de prestaties en geeft de juiste tools om dit eenvoudig door te voeren.