leadinfo partner

Dutchwebdesign is Leadinfo partner. Dit houdt in dat we klanten gemakkelijk kunnen helpen bij het aanmelden bij Leadinfo. Maar wat is Leadinfo eigenlijk? Leadinfo maakt het mogelijk om je zakelijke websitebezoekers te herkennen. Leadinfo is een leadgeneratie software de zakelijke bezoekers van uw website herkent en deze weergeeft op een overzichtelijk dashboard. Je kunt direct contact opnemen met de meest waardevolle bezoekers van je website.

Dutchwebdesign en Leadinfo

Je hebt dagelijks waarschijnlijk honderden of misschien zelfs duizenden websitebezoekers, maar hoeveel van deze bezoekers worden eigenlijk leads? Je hebt natuurlijk de leads die jouw contactformulier invullen of bellen voor meer informatie. Alle andere websitebezoekers blijven onzichtbaar. Met Leadinfo brengen wij daar verandering in. Als partner van Leadinfo melden wij je aan bij leadinfo en herken jij zakelijke websitebezoekers eenvoudig en in realtime. De leadgeneratie software toont een overzicht van zakelijke bezoekers samen met hun contactgegevens. De software herkent een websitebezoeker aan de hand van hun IP adres. Het programma toont de bedrijfsgegevens, het email adres en de LinkedIn profielen.

Wil je meer weten over de leadgeneratiesoftware van Leadinfo? Lees dan onze blog over hoe de leadgeneratiesoftware werkt en hoe wij jou kunnen helpen met het binnenhalen van potentiële.

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Joost Mullaert

Directie / Accountmanager

076-5323619

info@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen