Hipex partner

Dutchwebdesign is Hipex partner. Dit houdt in dat de Magento en Shopware webshops van onze klanten kunnen worden gehost bij Hipex. Maar wat is Hipex? Hipex is een hosting platform met een aantoonbare voorsprong op de concurrentie. Het hosting platform Hipex is er 100% op gericht om aan alle specifieke eisen te voldoen van jouw CMS. Goede hosting van je webshop is nu nog belangrijker dan ooit tevoren.

Hipex vóór en dóór developers

Hosting platform Hipex is opgezet voor en door developers wat betekent dat onze developers zich volledig kunnen focussen op de development van jouw webshop. Dit betekent concreet dat onze developers zich volledig richten op het bouwen, testen, releasen, beheren, monitoren en optimaliseren van webshops en webapplicaties.

Als partner van Hipex bouwen wij een webshop welke geoptimaliseerd is qua snelheid wat over het algemeen leidt tot een betere performance in conversies.

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Joost Mullaert

Directie / Accountmanager

076-5323619

info@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen