Dealer4dealer partner

Dutchwebdesign is partner van dealer4dealer. Dat wil zeggen dat wij de kennis en vaardigheden hebben om jouw Magento webshop te koppelen aan Exact online en Exact globe. Maar wat is dealer4dealer eigenlijk? Dealer4dealer is een concept dat andere partijen die Magento- en/of Exact partner zijn de mogelijkheid geeft om hun software te verkopen.

Wat houdt de exact online koppeling in?

De koppeling zorgt ervoor dat dagelijks de data van en naar Exact online wordt doorgestuurd. Zo wordt in Magento alle data ingeladen en wordt data met elkaar gematcht. Exact online is een van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s van Nederland. Het is een ERP systeem waarmee wij Magento webshops koppelen voor logistieke doeleinden. Op deze manier heb je inzicht in zaken, zoals productie, relatie- en voorraadbeheer, urenregistratie en exact online beschikt over een CRM systeem.

Magento 2 en exact globe

Deze koppeling zorgt ervoor dat de data van en naar Exact globe wordt doorgestuurd en alle artikelen en voorraden vanuit Exact worden gesynchroniseerd. Gegevens kunnen zowel vanuit Exact als Magento worden uitgewisseld.

In de koppeling kun je ook instellingen bekijken of wijzigen. De gebruiksvriendelijke interface geeft een helder inzicht in de prestaties en geeft de juiste tools om dit eenvoudig door te voeren.

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Joost Mullaert

Directie / Accountmanager

076-5323619

info@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen