Samen werken aan online rendement

Vanuit de online marketing diensten die Dutchwebdesign aanbiedt wordt er een online marketing strategie bepaald. Een online marketing strategie is tegenwoordig onmisbaar. Met een online marketing strategie creëer je een richtlijn en doelen voor jouw bedrijf . Hierdoor heb je houvast aan jouw lopende online activiteiten en worden al jouw resultaten meetbaar. Het is erg belangrijk dat jouw online visie en missie helder zijn, zodat deze met succes doorvertaald kunnen worden naar jouw doelstelling.

Onze online marketing diensten

Welke online doelgroepen wil jij bereiken, welke online doelstellingen sluiten daar op aan en welke tools kun je daar het beste bij inzetten? Afhankelijk van de doelstelling wordt er gekeken welke dienst(en) hierop aansluiten. Dit kan door het verbeteren van de positie in de organische (onbetaalde) zoekresultaten binnen Google of door het inrichten van (betaalde) advertentie campagnes binnen Google. Blijven je conversies nog uit, dan gaan we aan de slag met conversie optimalisatie. Uiteraard kunnen er ook campagnes via Social Media ingezet worden.

Klantbehoefte

Hoe gaan we aan de slag met jouw online marketing strategie?

Nadat de wensen en kansen in kaart zijn gebracht, overleggen we welk online marketing pakket het beste aansluit om de gewenste doelen te bereiken. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een maandelijks pakket van 8 uur voor SEO waarbij we aan de slag gaan met het zoekmachine vriendelijk maken van je website. Dit is het beter vindbaar maken van jouw website of webshop. Denk hierbij aan de juiste technieken om jouw website goed ‘leesbaar’ te maken voor Google, een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, de juiste content op verschillende pagina’s, het schrijven van blogs, linkbuilding en meer. In een overzichtelijke tijdlijn laten we zien hoe we aan de slag gaan met jouw online marketing analyse, kansen en welke online marketing strategie daaruit voort vloeit. Bekijk hier onze werkwijze voor een online marketing strategie.

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Joost Mullaert
Joost Mullaert

Directie / Accountmanager

076-5323619

info@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen