Online marketing strategie

Verbeter jouw online resultaten aan de hand van een online marketing strategie. Wij helpen je graag bij het invullen van jouw online marketing strategie. Samen creëren wij een duidelijke richting voor jouw online uitingen.

Samen werken aan online rendement

Vanuit de online marketing diensten die Dutchwebdesign aanbiedt wordt er een online marketing strategie bepaald. Een online marketing strategie is tegenwoordig onmisbaar. Met een online marketing strategie creëer je een richtlijn en doelen voor jouw bedrijf . Hierdoor heb je houvast aan jouw lopende online activiteiten en worden al jouw resultaten meetbaar. Het is erg belangrijk dat jouw online visie en missie helder zijn, zodat deze met succes doorvertaald kunnen worden naar jouw doelstelling.

Onze online marketing diensten

Welke online doelgroepen wil jij bereiken, welke online doelstellingen sluiten daar op aan en welke tools kun je daar het beste bij inzetten? Afhankelijk van de doelstelling wordt er gekeken welke dienst(en) hierop aansluiten. Dit kan door het verbeteren van de positie in de organische (onbetaalde) zoekresultaten binnen Google of door het inrichten van (betaalde) advertentie campagnes binnen Google. Uiteraard kunnen er ook campagnes via Social Media ingezet worden of de doelgroep bereiken door gerichte E-mail marketing.

Zo formuleren wij jouw online marketing strategie

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.