E-mail marketing

E-mail marketing – haal een hogere ROI uit jouw online nieuwsbrieven. E-mail marketing is een efficiënte manier van klantenbinding, hier heb je echter wel goede marketinguitingen voor nodig. Dutchwebdesign helpt je met het opzetten van de e-mail, de lay-out en het voldoet aan de verschillende wetten rondom privacy en telecom.

E-mail marketing

Een hogere ROI uit jouw online nieuwsbrieven? Of juist op zoek naar een sterke groei van het aantal nieuwsbrief abonnees? Wat voor resultaat je ook zoekt, Dutchwebdesign helpt je hierbij. Of je jouw e-mail marketing activiteiten volledig wilt uitbesteden of juist behoefte hebt aan een sterke sparringpartner voor jouw e-mail marketing strategie, beide is mogelijk!

Voordelen

  • Kwalitatief betere database
  • Meer leads en conversie realisatie
  • Klantloyaliteit verhoging
  • Meetbaar gedrag

E-mail marketing: hoge ROI!

E-mail marketing is nog steeds één van de marketingkanalen met de hoogste ROI. Bedrijven zetten daarom e-mail marketing ieder jaar steeds hoger op de agenda. De relatief lage kosten, de mogelijkheden tot personalisatie en de snelle responstijd spelen daarbij een belangrijke rol. Maar ook de mogelijkheden om een betere klantenservice en klantbeleving te bieden, de mogelijkheden voor cross- en upselling én de perfecte meetbaarheid maken e-mail een uitermate aantrekkelijk kanaal om jouw klanten en prospects te bereiken.

Wil je een toename in de open rates, CTR en het aantal conversies realiseren? Wij weten hoe e-mail marketing voor jouw organisatie op uiterst intelligente wijze het meest effectief in te zetten is.

Rapportage na iedere mailing

Natuurlijk worden e-mail marketing resultaten na iedere mailing en ook periodiek geanalyseerd om tot (nieuwe) inzichten te komen. Door middel van dashboards en rapportages worden resultaten aan je gerapporteerd. Resultaten en nieuwe inzichten worden structureel met je besproken om de afgesproken doelstellingen goed te kunnen bewaken. Nieuwe actiepunten worden op basis van onze inzichten en jouw wensen geformuleerd.

Zo pakken wij E-mail marketing aan

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.