Marco van de Reijt

Webdeveloper

Terug naar overzicht

De senior

In 2010, tijdens mijn afstudeerstage, heb ik een intranet-applicatie ontwikkeld om klanten van Dutchwebdesign te ondersteunen. Nu, werk ik er met veel plezier, en heb ik bijgedragen aan de groei van Dutchwebdesign tot een volwassen internetbureau. Ik vind het belangrijk dat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen, en dat kan hier! Zo heb ik meegebouwd aan een van de eerste Magento webshops en worden projecten steeds uitdagender en complexer.

Interesses

20%

Uitgaan

30%

Sporten (fitness)

30%

Film

20%

Beleggen

Dit luistert Marco:

Armin van Buuren
Armin van Buuren
188
Fresku
Fresku
139
alt-J
alt-J
96
Lorde
Lorde
84
Kensington
Kensington
74
Ellie Goulding
Ellie Goulding
73
Daughter
Daughter
70
Eefje de Visser
Eefje de Visser
70
Rihanna
Rihanna
70
Causes
Causes
68