Marco van de Reijt

Webdeveloper

Het opleveren van een goed stuk software met zo min mogelijk code is iedere keer de uitdaging

 

De senior

In 2010, tijdens mijn afstudeerstage, heb ik een intranet-applicatie ontwikkeld om klanten van Dutchwebdesign te ondersteunen. Nu, werk ik er met veel plezier, en heb ik bijgedragen aan de groei van Dutchwebdesign tot een volwassen internetbureau. Ik vind het belangrijk dat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen, en dat kan hier! Zo heb ik meegebouwd aan een van de eerste Magento webshops en worden projecten steeds uitdagender en complexer.

076-5323619

HBO Informatica

 
  • 50% Backend

  • 30% Architectuur

  • 10% Shops

  • 10% Frontend

 

Meer over mij

Vrijetijd en Spotify

Vrijetijdsbesteding
Acht meest beluisterde artiesten

Fresku

Fresku

139

Armin van Buuren

Armin van Buuren

138

alt-J

alt-J

84

Kensington

Kensington

72

Ellie Goulding

Ellie Goulding

70

Lorde

Lorde

68

Daughter

Daughter

64

Calvin Harris

Calvin Harris

58
 

Projecten