Magento webwinkel Amsterdam

Een goede Magento webwinkel in Amsterdam is meer dan alleen een mooi plaatje.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!


Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Vindbaarheid en een ontwerp dat gericht is op verkoop zijn essentiële onderdelen om van uw nieuwe Magento webwinkel uit Amsterdam een succes te maken. Dutchwebdesign ontwerpt en realiseert uw online Magento verkoopkanaal samen met u, door uw wensen te combineren met onze kennis van Magento e-commerce is het eindresultaat een mooie, duidelijke Magento webwinkel uit Amsterdam die uw bezoekers uitnodigt klant bij u te worden. Graag delen wij ook onze kennis op het gebied van logistieke en administratieve koppelingen met u zodat u een zo efficiënt mogelijke online omgeving krijgt.

Magento webwinkel Amsterdam

Magento webwinkel Amsterdam

Dutchwebdesign Amsterdam ontwikkelt webwinkels op het krachtige Magento platform. Dit e-commerce platform is een volwassen en stabiel e-commerce platform waarin veel functies aanwezig zijn. Het is daarnaast ook een opensource platform zodat u niet aan een internetbureau gebonden bent vanwege regeltjes en licenties.

Magento webwinkel Amsterdam Features

Uw nieuwe Magento webwinkel

Uw online winkel moet natuurlijk perfect zijn. Als de bezoeker namelijk in uw online winkel is, moet deze natuurlijk niet weg gaan zonder iets te  kopen. Om dit te bereiken leveren wij Magento webwinkels altijd met een uniek ontwerp zodat u een compleet eigen identiteit heeft. Niet standaard wensen, maatwerk modules, wij zijn er klaar voor. Dutchwebdesign uit Amsterdam is namelijk Magento webwinkel specialist en heeft ruim ervaring met meertalige Magento shops, maatwerk en storeviews per productgroep. We komen graag met u in gesprek zodat we samen met u de online e-commerce strategie kunnen bepalen!

Zoekmachine vriendelijk

Magento is in basis zoekmachine vriendelijk opgebouwd. Alle benodigde functies om de Magento webwinkel uit Amsterdam goed vindbaar te laten zijn, zitten erin. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de juiste URL structuur opgezet wordt en dat de Magento webwinkel code netjes geschreven wordt. Samen met u zorgen we vervolgens voor het schrijven van goede zoekmachine vriendelijke webwinkel en eventueel product teksten zodat de vindbaarheid optimaal is. Ook kunnen wij uw Magento webwinkel koppelen aan websites als Beslist.nl, vergelijk.nl en Google shopping.

Kantoorsfeerafbeelding

Dutchwebdesign is de Magento expert in Amsterdam

Dutchwebdesign bouwt en levert Magento webwinkels als volgt op: ze moeten logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn. Alleen op deze manier levert uw Magento webwinkel iets op. Dutchwebdesign uit Amsterdam staat midden in de markt en is daarnaast op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Kennis die we graag ook voor uw website inzetten. We kunnen u aantonen dat we de Magento  specialist zijn (niet alleen in Amsterdam!): bekijk hiervoor ons portfolio van 200+ klanten!
  • Ruim 15 jaar ervaring
Dutchwebdesign werkt sinds 2000 aan websites en sinds 2010 aan webwinkels. In de loop van de jaren is veel kennis en ervaring opgedaan die nu wordt ingezet om webwinkels zo succesvol mogelijk te maken.
  • 200+ klanten in Nederland en België
Dutchwebdesign groeit organisch. Ieder jaar breidt ons klantenbestand zich uit. Dit wordt bereikt door altijd hard te werken voor iedere klant. We zijn er zelf enorm trots op dat de groei gerealiseerd wordt zonder actieve acquisitie of verkoop.
  • Ervaren Magento specialisten
Met ons trackrecord van aantal ontworpen en gerealiseerde webwinkels + het bijbehorende maatwerk kunnen we met recht zeggen dat we Magento webwinkel experts zijn. Klanten selecteren ons omdat we kunnen laten zien dat we veel maatwerk ontwikkeld hebben en hiermee zorgen dat een webwinkel onderscheidend is.
  • Altijd maatwerk webwinkel designs waarmee u zich onderscheidt
Wij houden niet van standaard. Templates worden daarom niet door ons gebruikt. Onze kracht zit erin dat we goed kijken naar het doel van de webwinkel en hoe de bezoeker zo snel mogelijk tot een aankoop overgaat. Na lancering kan de conversie door middel van A/B testen geoptimaliseerd worden.
  • Ervaring met ontwikkeling van maatwerk functies binnen Magento webwinkels
Dutchwebdesign heeft veel Magento webwinkel maatwerk geschreven waarmee specifieke wensen van klanten optimaal ingevuld zijn. Beheerfuncties worden in het Magento webwinkel CMS opgebouwd in dezelfde vorm als de standaard functies. Mogelijk hebben wij uw wensen reeds eerder ontwikkeld.

Waarom een Magento webwinkel laten maken in Amsterdam?

Regelmatig horen we van bedrijven in de omgeving van Amsterdam de vraag ‘waarom is het verstandig om een Webwinkel in Magento te laten bouwen’? Er zijn vele redenen aan te voeren om Magento als e-commerce platform te gebruiken. Uiteindelijk gaat het erom dat het CMS vrij beschikbaar is, goed wordt doorontwikkeld, eenvoudig in het gebruik is en ook uitbreidbaar is. Ook voor uw bedrijf, gevestigd in Amsterdam of in de omgeving daarvan, bouwen wij graag uw Magento webwinkel, en wel om de volgende redenen:
  • Makkelijk zelf te beheren
Met Magento beheert u zelf uw website. U plaatst eenvoudig producten, foto’s, documenten en video’s op de webwinkel. U kunt zelf nieuwe producten aanmaken, wijzigen en verwijderen.
  • Goede resultaten in Google
Magento geeft na zoekmachine optimalisatie goede resultaten in Google. Technisch voldoet het aan alle eisen die Google stelt. Voor uw bedrijf is het belangrijk dat u ook lokaal in Amsterdam goed gevonden wordt.
  • Social media is in no time geïnstalleerd
Twitter, Facebook, LinkedIn en andere sociale media kunnen makkelijk worden toegevoegd. U deelt makkelijk de informatie van uw website en verwijst via naar uw sociale media profielen. Belangrijk om uw online footprint zo groot mogelijk te maken
  • Uit te breiden met specifieke onderdelen
Magento kan worden uitgebreid met specifieke onderdelen, Dutchwebdesign ontwikkeld indien nodig eigen modules. We gebruiken zo min mogelijk modules/codes van externe partijen. Dit zodat we kunnen garanderen dat uw website vele jaren goed blijft werken.
  • Magento is schaalbaar
Met een Magento webwinkel bent u klaar voor de toekomst. Groeit uw webwinkel en wilt u in het buitenland starten, of andere productgroepen gaan verkopen onder een eigen URL, het is allemaal mogelijk binnen 1 Magento CMS. Hiervoor worden Magento multistores ingericht.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619