Magento webshop bouwer

Een goede Magento webshop bouwen is meer dan alleen een mooi plaatje creëren.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!


Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Vindbaarheid en een ontwerp dat gericht is op verkoop zijn essentiële onderdelen om van jouw nieuwe Magento webshop een succes te maken. Dutchwebdesign ontwerpt en realiseert jouw online Magento verkoopkanaal samen met jou, door jouw wensen te combineren met onze kennis van Magento e-commerce is het eindresultaat een mooie, duidelijke Magento webshop die jouw bezoekers uitnodigt klant bij jou te worden. Graag delen wij ook onze kennis op het gebied van logistieke en administratieve koppelingen met jou zodat ook jij een zo efficiënt mogelijke online omgeving krijgt.

Magento webshop laten maken

Dutchwebdesign ontwikkelt webshops op het krachtige Magento platform. Dit e-commerce platform is een volwassen en stabiel e-commerce platform waarin veel functies aanwezig zijn. Het is daarnaast ook een open source platform zodat je niet aan een internetbureau gebonden bent vanwege regeltjes en licenties.

Magento webshop Features

Jouw nieuwe Magento webshop

Jouw online winkel moet natuurlijk perfect zijn. Als de bezoeker namelijk in jouw online winkel is, moet deze natuurlijk niet weg gaan zonder iets te kopen. Om dit te bereiken leveren wij Magento webshops altijd met een uniek ontwerp zodat je een compleet eigen identiteit hebt. Niet standaard wensen, maatwerk modules, wij zijn er klaar voor. Dutchwebdesign is namelijk Magento webshop bouwer en heeft ruim ervaring met meertalige Magento shops, maatwerk en storeviews per productgroep. We komen graag met je in gesprek zodat we samen met jou de online e-commerce strategie kunnen bepalen!

Zoekmachine vriendelijk

Magento is in basis zoekmachine vriendelijk opgebouwd. Alle benodigde functies om de Magento webshop goed vindbaar te laten zijn, zitten erin. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de juiste URL structuur opgezet wordt en dat de Magento webshop code netjes geschreven wordt door onze webshop bouwers. Samen met jou zorgen we vervolgens voor het schrijven van goede zoekmachine vriendelijke content en eventueel product teksten, zodat de vindbaarheid optimaal is. Ook kunnen wij jouw Magento webshop koppelen aan websites als Beslist.nl, vergelijk.nl en Google shopping.

Kantoorsfeerafbeelding

Dutchwebdesign is expert in Magento webshops bouwen

Dutchwebdesign bouwt en levert Magento webshops als volgt op: ze moeten logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn. Alleen op deze manier levert jouw Magento webshop iets op. Dutchwebdesign staat midden in de markt en is daarnaast op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Kennis die we graag ook voor jouw website inzetten. We kunnen je aantonen dat we de Magento specialist zijn: bekijk hiervoor ons portfolio van 300+ klanten!
  • Ruim 15 jaar ervaring
Dutchwebdesign werkt sinds 2000 aan websites en sinds 2010 aan webshops. In de loop van de jaren is veel kennis en ervaring opgedaan die nu wordt ingezet om webshops zo succesvol mogelijk te maken.
  • 300+ klanten in Nederland en België
Dutchwebdesign groeit organisch. Ieder jaar breidt ons klantenbestand zich uit. Dit wordt bereikt door altijd hard te werken voor iedere klant. We zijn er zelf enorm trots op dat de groei gerealiseerd wordt zonder actieve acquisitie of verkoop.
  • Ervaren Magento webshop bouwers
Met ons trackrecord van aantal ontworpen en gerealiseerde webshops + het bijbehorende maatwerk kunnen we met recht zeggen dat we Magento experts zijn. Klanten selecteren ons omdat we kunnen laten zien dat we veel maatwerk ontwikkeld hebben en hiermee zorgen dat een webshop onderscheidend is.
  • Altijd maatwerk webshop designs waarmee jij je onderscheidt
Wij houden niet van standaard. Templates worden daarom niet door ons gebruikt. Onze kracht zit erin dat we goed kijken naar het doel van de webshop en hoe de bezoeker zo snel mogelijk tot een aankoop overgaat. Na lancering kan de conversie door middel van A/B testen geoptimaliseerd worden.
  • Ervaring met ontwikkeling van maatwerk functies binnen Magento webshops
Dutchwebdesign heeft veel Magento maatwerk geschreven waarmee specifieke wensen van klanten optimaal ingevuld zijn. Beheerfuncties worden in het Magento webshop CMS opgebouwd in dezelfde vorm als de standaard functies. Mogelijk hebben wij jouw wensen reeds eerder ontwikkeld.

Waarom een Magento webshop laten bouwen?

Regelmatig horen we van bedrijven de vraag ‘waarom is het verstandig om een Webshop in Magento te laten bouwen?'. Er zijn vele redenen aan te voeren om Magento als e-commerce platform te gebruiken. Uiteindelijk gaat het erom dat het CMS vrij beschikbaar is, goed wordt doorontwikkeld, eenvoudig in het gebruik is en ook uitbreidbaar is. Ook voor jouw bedrijf bouwen wij graag een Magento webshop, en wel om de volgende redenen:
  • Makkelijk zelf te beheren
Met Magento beheer je zelf jouw website. Je plaatst eenvoudig producten, foto’s, documenten en video’s op de webshop. Je kunt zelf nieuwe producten aanmaken, wijzigen en verwijderen. Voor dit soort activiteiten heb je na livegang van je webshop dus geen webshop bouwer meer nodig.
  • Goede resultaten in Google
Magento geeft na zoekmachine optimalisatie goede resultaten in Google. Technisch voldoet het aan alle eisen die Google stelt. Voor jouw bedrijf is het belangrijk dat je ook lokaal goed gevonden wordt.
  • Geschikt voor groot aantal producten
Een Magento webshop is uitstekend geschikt om grote aantallen producten te presenteren. Zo heeft Dutchwebdesign webshops gebouwd tot wel 100.000 artikelen. Met de juiste server configuratie is het geen enkel probleem voor een Magento webshop.
  • Uit te breiden met specifieke onderdelen
Magento kan worden uitgebreid met specifieke onderdelen, Dutchwebdesign ontwikkeld indien nodig eigen modules. We gebruiken zo min mogelijk modules/codes van externe partijen. Dit zodat we kunnen garanderen dat jouw website vele jaren goed blijft werken.
  • Magento is schaalbaar
Met een Magento webshop ben je klaar voor de toekomst. Groeit jouw webshop en wil je in het buitenland starten, of andere productgroepen gaan verkopen onder een eigen URL, het is allemaal mogelijk binnen één Magento CMS. Hiervoor worden Magento multistores ingericht.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619