Magento maatwerk

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!


Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Dutchwebdesign wordt ingeschakeld omdat we Magento specialist zijn en de meest complexe maatwerk Magento wensen kunnen realiseren. Er zijn veel Magento maatwerk voorbeelden te tonen waarmee we laten zien dat we op hoog niveau een online e-commerce platform kunnen inrichten op de basis van het Magento e-commerce systeem.

Maatwerk advies functies

Het ondersteunen en adviseren van uw online klanten is een belangrijk punt waarmee u zichzelf kunt onderscheiden van de concurrentie. Denk hierbij aan een stappenplan om te komen tot de juiste verlichting, het online samenstellen van een compleet elektrisch afrastering systeem of het op een slimme manier laten zoeken naar de ideale boxershort. Door het delen van uw kennis, door uzelf in de klant te verplaatsen zult u zien dat juist deze onderdelen ertoe bijdragen dat iemand liever bij u koopt dan bij de concurrent.

Maatwerk order flows

Magento kent een standaard order flow. Van winkelmandje met bepaalde velden naar de checkout pagina en het op een bepaalde manier valideren van de invoer. Dit hoeft niet altijd de gewenste methode te zijn. Het kan bijv. zijn dat sommige onderdelen niet nodig zijn (denk aan de mogelijkheid tot het invullen van adres/lever info bij zakelijke klanten, of het niet hoeven af te rekenen als het een relatie geschenk webshop is waar aan de hand van de inlognaam gecontroleerd wordt of iets wel/niet gekocht mag worden. Dit soort functies ontwikkeld Dutchwebdesign zodat Magento aansluit bij uw wensen, niet andersom.

 

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619