DWD WordPress Intranet/Extranet plug-in

20 mei 2013

Terug naar overzicht
DWD WordPress Intranet/Extranet plug-in
 

Vanuit onze klanten komt steeds meer vraag naar een beveiligde omgeving waarbinnen informatie en documenten kunnen worden gedeeld met medewerkers en/of relaties. Om deze reden is enkele maanden terug de ontwikkeling gestart van een Intranet / Extranet plug-in voor WordPress. Deze plug-in is nu gereed.

Met deze plug-in zijn we in staat op een snelle manier een beveiligde omgeving in te richten waarbinnen onze klanten informatie en documenten beschikbaar kunnen stellen voor medewerkers en/of relaties.

 

Veilige opslag bestanden

Bestanden die binnen een WordPress installatie worden geupload, zullen standaard in een vaste WordPress mappen structuur opgeslagen worden. Niet bepaald veilig als het om vertrouwelijke informatie gaat.  Daarom hebben we aanvullend op de Intranet / Extranet plug-in de DWD secure file saving plug-in ontwikkeld. In combinatie met deze plug-in worden bestanden versleuteld opgeslagen op een beveiligde locatie binnen of buiten de website omgeving. Bij het inladen van een bestand wordt gecontroleerd of de gebruiker is ingelogd in WordPress waarna het onversleutelde bestand getoond wordt.

 

Intranet / Extranet maatwerk

Natuurlijk is het ook mogelijk een volledig maatwerk Intranet / Extranet door Dutchwebdesign te laten ontwikkelen. Wij bespreken graag met u de exacte wensen waarna er een logisch en functioneel Intranet / Extranet ontwikkeld wordt, volledig passend bij uw organisatie. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Interessant artikel? Delen die hap!

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden niet van spam en sturen je niet meer dan 2x per maand een mail.