Dutchwebdesign is in 2023 opnieuw te vinden op de Webwinkel Vakdagen!

Het is weer zover, op 29 en 30 maart is het tijd voor een nieuwe editie van de Webwinkel Vakdagen. Dé plek om onze klanten partners, maar natuurlijk ook jou te spreken.

Een mooi event waar alle e-commerce professionals samen komen om inspiratie op te doen om jouw digitale ambities waar te gaan maken.

Je vindt ons bij stand 139, hier kom je alles te weten over jouw digitale landschap. Onze professionals hebben al ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van complexe conversiegerichte Magento 2 platforms.

Webwinkelvakdagen 2023 info

Wij helpen je met op maat gemaakte Magento 2 oplossingen en modules, gebouwd voor de oplossingen die jij nodig hebt. Heb je ERP/PIM koppelingen nodig tussen verschillende systemen om je processen optimaal te laten werken? Geen probleem. Via onze slimme DWD middleware oplossing koppelen we met pakketten als Kerridge, AFAS, Exact en SAP. Ook maatwerk koppelingen naar leveranciers/partners is geen enkel probleem. Dit alles zorgt voor een geoptimaliseerde infrastructuur waarop je organisatie kan groeien!

Magento 2 B2B oplossingen

E-commerce platforms zijn sterk in ontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat de groei tegen 2025 80% van de verkoop interactie tussen leveranciers en professionele kopers zich gaat voordoen via digitale kanalen. Niet voor niets dat wij hier dagelijks in meedenken met onze klanten. 

De kopende B2B klant is privé ook gewoon een consument en is gewend aan het bestelgemak, de gebruiksvriendelijke klantervaring, personalisatie, snelle aankopen en bijvoorbeeld de eenvoudige herhaalaankopen van een B2C omgeving.

Wij hebben een groot aantal Magento 2 B2B platforms kunnen realiseren voor verschillende type organisaties. Dit loopt uiteen van complete maatwerk projecten tot multistores of ondersteuning om jouw online bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Kom in gesprek over jouw e-commerce uitdagingen met één van onze professionals. 

    29 maart30 maart

    * Verplicht in te vullen